3 Aplicatii de Email

Apple Mail AppApple Mail

Platforme Suportate : iCloud, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo, AOL, Outlook.com, POP, IMAP

Ce face : Aplicatia de Email a celor de la Apple este aplicatia implicita pentru utilizatorii iOS, asa ca esti blocata cu ea daca vrei sa distribui prin mail de la alte aplicatii. Aplicatia se ocupa de toate lucrurile fundamentale, suporta mai multe conturi, organizeaza mesajele ce vin, si are chiar cateva controale de gesturi de cand cu iOS 7, dar de la altceva nu aveti ce sa va asteptati.

Plusuri : Cel mai mare beneficiu a aplicatiei implicite a celor de la Apple este viteza. Reimprospatarea casutei postale si notificarile sunt mai rapide decat orice alta aplicatie, de aceea majoritatea oamenilor inca o folosesc.

Minusuri : Vrei sa-ti personalizezi notificarile ? Sau modul in care arata casuta postala ? Sau sa schimbi culoarea unui lucru? Ei bine, nu poti.

Boxer

Acesta pe iOS costa 1 dolar, iar Boxer Lite este gratuit.

Platforme Suportate : Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, IMAP

Ce face : Boxer combina casuta ta postala cu aproape orice alte conturi ai, pentru o aplicatie puternica care pune un numar mare de unelte in fata ta. Poti adauga cu usurinta emailuri la o lista de realizat, sa trimiti note in cloud, si o multime de alte lucruri folositoare.

Plusuri : Integrarea cu conturile de pe LinkedIn, Facebook, Evernote, Box, Dropbox si Twitter. Transformarea emailurilor intr-o lista de realizat cu obiecte asezate dupa timp si prioritate.

Minusuri : Nu poti selecta mai multe mesaje odata, casuta postala si sincronizarea mesajelor poate fi greu de reimprospatat.

Hop

Este gratuit pe iOS.

Platforme Suportate : AOL, Yahoo, Gmail si iCloud.

Ce face : Aplicatia de Email Hop, iti face email-urile mai mult niste mesaje instant. Mai degraba decat o casuta postala instanta, aplicatia organizeaza mesajele in subiecte asa ca toata lumea sa poata vedea istoria conversatiilor a fiecarui contact.

Plusuri : Conversatiile casual sunt super usoare.

Minusuri : Nu este cea ma intuitiva casuta postala pentru profesionisti cu casutele postale pline.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *