Aplicatia care iti imbunatateste memoria

De cat de multe ori ai uitat daca ai inchis usa sau nu? Sau, de cate ori te-ai uitat la ceas si imediat ai si uitat ce ora este? Ne aflam intr-o fuga constanta si avem tendinta de a ne ignora creierul nostru, astfel ca incepem sa uitam diverse lucruri. Pur si simplu, pierderile de memorie- chiar si de scurta durata- ne afecteaza capacitatea cerebrala, multitasking-ul reduce abilitatea noastre de a ne concentra si, desi nu devenim mai prosti, cu siguranta ne simtim in acest fel.

Ei bine, suntem de parere ca cea mai mare salvare a noastra este reprezentat de jocuri care pot sa ne imbunatateasca capacitatea cerebrala. Una din cele mai populare jocuri de acest gen este si aplicatia Lumosity, insa de-a lungul anilor, studiile realizate au demonstrat ca astfel de aplicatii nu aduc nicio imbunatatire asupra nivelului nostru de inteligenta. Totusi, aceasta aplicatie poate imbunatati unele aptitudini, dar cu toate acestea, capacitatea noastra mentala nu se dezvolta in continuare.

Brainwell

Recent, Monclarity a lansat propria sa aplicatie de formare si antrenare a creierului, ce poarta numele de Brainwell, si care promite sa fie mai de incredere decat adversarii sai. Compania a introdus o noua echipa de dezvoltare, iar unul din fondatorii acestei aplicatii este chiar neuropsiholog si neurolog in stiinta cognitiva. Asadar, prezenta sa in echipa ofera un mod mai neurostiintific al acestei aplicatii.

Aplicatia Brainwell este disponibila inca de la data de opt septembrie 2015 pe Android, iOS si pe web si are un potential destul de mare. Astfel, aplicatia se focuseaza asupra dezvoltarii a sase functii cognitive importante: memorie, gandire critica, rezolvare de probleme, limbaj si cognitie vizuala. Ca un plus la toate aceste lucruri, Brainwell este o aplicatie gratuita pentru primele sapte zile, dupa care ofera trei jocuri gratuite pe zi. Daca iti doresti acces total la aceasta aplicatie, atunci trebuie sa platesti 9,99 dolari in fiecare luna- cel putin e mai ieftin decat concurentii sai. Daca esti de parere ca nu ai nevoie de o aplicatie care sa te ajute in formarea si imbunatatirea memoriei, trebuie sa stii ca aceasta aplicatie este perfecta pentru jocurile sale, avand si un design placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *