Batman : Arkham Knight amanat

Batman Arkham KnightJocul Batman de anul acesta, Batman : Arkham Knight, este acum marele joc Batman de anul viitor.  Warner Bros. a anuntat astazi ca Batman : Arkham Knight pentru Xbox One, Playstation 4 si PC, a fost amanat si se asteapta sa se lanseze in 2015. Anterior, jocul a fost programat sa se lanseze in toamna.

De ce a fost amanat jocul?

Managerul de marketing Rocksteady Studios, Guy Perkins, le-a spus celor de la Gamespot, ca vor sa aiba cea mai buna experienta pe care pot si dureaza. Acestia simt ca au un joc grozav in productie, si vor sa-l faca pe cat de bun este posibil. Daca nu ofera echipei mai mult timp sa-l realizeze, atunci ar fi lansat ceva de care nu sunt multumiti. Vor sa se asigure ca il fac 100 la %.

Batman : Arkham Knight trece peste Xbox 360 si Playstation 3, in loc de acest lucru vine pe Xbox One, Playstation 4 si PC. Potrivit lui Perkins, viziunea intreaga al lui Rocksteady pentru joc ar putea sa nu fie realizat pe hardware-ul last-gen.

Acesta a zis ca batmobilul este un lucru pe care nu l-au facut pe genul anterior. Nu este cazul in a avea o masina, este cazul de a construi un oras in care masina sa se simta ca acasa. Asa ca daca vor sa incerce sa aduca batmobilul in Arkham City, de exemplu, strazile nu sunt realizate pentru o astfel de experienta de sofat. Trebuie sa creeze un mediu mult mai mare pentru a gazdui vehiculul.

Gotham City este de 5 ori mai mare decat lumea jocului din Arkham City. Si fiindca au un oras mai mare, trebuie sa ai mai multa memorie si mai multi cai putere pentru a face acest lucru sa se intample. Nu numai acest lucru, dar modelele detaliate de personaj pentru Batman : Arkham Knight va fi prea mult pentru hardware-ul de ultima generatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *