Battlefield : Hardline de Visceral Games

Battlefield HardlineElectronic Arts lucreaza la un nou joc Battlefield, numit Battlefield : Hardline, potrivit informatiilor scoase din codul sursa Battlelog. Un logo pentru joc si referinte la Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC, au fost vazute pe serverul celor de la Electronic Arts.

Contul de Twitter „Battlefield Daily” neoficial, a aliniat cateva iconite si imagini raportate pentru Battlefield : Hardline, incluzand acele iconite si imagini pentru vehicule, armele si echipament, printre altele. Un logo pentru Visceral Games a fost de asemenea descoperit, sugerand ca producatorul jocului Dead Space va produce jocul.

Nu exista prea multe detalii despre care ar putea fi povestea jocului Battlefield : Hardline, dar jocul zvonit a celor de la Visceral Games, ar putea fi o intrare cu tema politista in serie. Pe langa acest zvon, logo-uri pentru grupuri numite „SWAT” si „Thieves” au fost de asemenea descoperite.

Electronic Arts a anuntat website-ul oficial Battlefield Hardline. Acest lucru inseamna, ca jocul ar putea fi unul din cele 6 jocuri pe care Electronic Arts planuieste sa le anunte la evenimentul E3 2014 de luna viitoare. Unul din aceste titluri este un joc major ce va rula pe Frostbite 3, motorul celor de la Electronic Arts, pe care au functionat jocuri precum Battlefield 4 si Need for Speed : Rivals.

Intr-un post de pe blog-ul oficial Battlefield, Steve Papoutsis, managerul general de la Visceral Games si producatorul executiv de la Battlefield Hardline, a anuntat ca jocul este real si este produs de Visceral Games si Electronic Arts. Jocul este programat sa se lanseze in aceasta toamna, insa nu s-a mentionat nici o platforma pe care va fi lansat.

Visceral Games este parte din eticheta EA Games, iar Battlefield Hardline, va marca prima data cand producatorul a lucrat la un joc Battlefield. Studioul a lucrat cel mai recent la trilogia de jocuri Dead Space, ce a fost terminata anul trecut cu Dead Space 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *