Bunicii si tehnologia

Cu siguranta aveti bunici sau parinti care nu stiu cum sa deschida un calculator si sa nu mai vorbim de utilizarea internetului. Unii dintre noi au incercat ani de zile sa le spuna bunicilor ca o buna tehnologie le poate imbunatati viata si le poate facilita relatiile cu copiii si nepoti plecati la munca in strainatate.

Un calculator pentru bunici

bunicul si tehnologiaAtunci cand te confrunti cu un bunic incapatanat este bine sa ii explici care sunt avantajele unui calculator, ale unei tablete si in ultimul rand ale internetului. Poate ca la inceput poate parea destul de greu sa le dai explicatii si indicatii pentru a utiliza un anume dispozitiv, dar asa cum s-au acomodat cu televizorul, frigiderul si masina de spalat automata, asa se vor invata si cu utilizarea calculatorului.

Poate iti vor aduce ca argument banii si in acest caz este bine sa dai din buzunarul tau o parte din banii unui echipament tehnologic si sa le spui ca platesti tu ceea ce le va aduce mai mult confort in viata. Probabil ca este bine sa le arati pentru cateva zile cum sa deschida un calculator, cum sa se conecteze la internet si cum sa acceseze paginile pe care le doresc.

Bunicii si internetul

Tehnologia esre un pas major pentru intreaga omenire pentru ca ajuta in comunicarea in scurt timp cu alte persoane, gasirea celor mai importante solutii pentru activitatile pe care le intreprind sau pentru redactarea proiectelor scolare.

Bunicii pot invata sa tina pasul cu tehnologia, sa fie la curent cu cele mai importane subicte din media si sa fie in tema cu cele mai noi activitati de petrecere a timpului liber. Bunicii pot juca jocuri de inteligenta, pot conversa cu altii si pot intreprinde diverse conversatii cu alte rude ca mijloc de relaxare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *