Camera foto cu 52 megapixeli

Recent, a fost prezentat un nou aparat de fotografiat point-and-shoot, care utilizeaza 16 lentile separate cu scopul de a realiza imagini de inalta rezolutie. Denumit simplu si L16, setul unic de functionare al camerei inseamna ca aceasta poate realiza imagini diferite, care sunt combinate sub forma unei singure fotografii de 52 megapixeli.

Potrivit unui rapot emis recent, nevoia de a pune camere de calitate mai bune in smartphone-uri a reusit sa minimalizeze componentele unei camere, astfel ca s-au creat lentile din plastic de inalta calitate. Aparatul L16 este prima camera cu multi-deschidere care imbina calitatea DSLR si capacitatea acestuia intr-un singur dispozitiv care se potriveste in buzunar.

„Camera foto L16 este mai mica, mai usoara si mai putin costisitoare, dar ofera ofera o calitate mai buna a imaginii decat orice alt aparat de fotografiat din clasa sa de pret”- sustin producatorii Light 16- ReCode.

ReCode sustine ca L16 are o dimensiune apropiata de Nexus 6- dar cu toate acestea, modelul celor de la Nexus este de doua ori mai gros. Producatorii isi doresc ca aceasta camera sa actioneze asemeni unui DSLR, dar care sa fie mult mai compact si mai practic de utilizat. Cinci dintre lentilele sale sunt de 35 mm, alte cinci sunt cu oglinzi si au 70 mm iar ultimile sase sunt de 150 mm.

Cum functioneaza L16?

Aparatul foto L16 dispune de 16 lentile diferite care pot crea imagini la lungimi focale diferite, care viariaza de la un unghi larg de 35 mm pana la un teleobiectiv de 150 mm. Astfel de aparat va fi extrem de util pentru a fotografia detalii de pe o scena de teatru, de exemplu, dupa care fuzioneaza datele intr-o singura imagine de 52 de megapixeli. Apoi, utilizatorul poate schimba caracteristicile fotografiei, cum ar fi focalizarea si expozitia, dupa ce imaginea a fost realizata si partajata pe media sociala prin intermediul Wi-Fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *