Care e cea mai mica drona?

Pe masura ce popularitatea donelor creste vazand cu ochii, cu totii ne dorim din ce in ce mai tare sa controlam un gadget care zboara si care, pe deasupra, permite filmarea videoclipurilor HD a imprejurimilor. Aceasta caracteristica de filmare a fost intens criticata de catre oamenii din comunitatea tech, pe motiv ca ar invada spatiile private. Dronele are putea fi visul oricarui pasionat de tehnologie dar, de asemenea, sunt si foarte greu de controlat.

Insa, atunci cand vine vorba de cea mai mica drona din lume, exista mai multe optiuni de alegere pe piata, dar Axis Drones Aerius si TRNDlabs Skeye Pico Drone sunt, ambele, drone de inalta performanta si care sunt si cele mai mici astfel de gadget-uri din lume

AERIUS vs. SKEYE Pico

Cand vine vorba de pretul acestora, acesta variaza intre 35 si 45 dolari, asa ca sunt foarte ieftine si accesibile oricarui doritor. Insa, atunci cand vine vorba de design, ambele arata cam la fel. La o prima vedere, ai fi de parere ca e una si aceeasi drona, numai ca au nume diferite. Singura diferenta remarcabila consta in faptul ca drona Skeye Pico are o pictograma imprimata pe ea. Cu toate ca poate te-ai astepta ca macar controlul sa fie diferit, acesta arata tot la fel. In timp ce drona Skeye Pico este disponibila in culoarea portocaliu, drona Aerius vine intr-o gama mai variata de culori: portocaliu, negru, albastru si verde. Ambele drone au LED-uri care permit ca acestea sa fie utilizabile si pe timp de noapte.

Atunci cand vine vorba de baterie, ambele drone sunt echipate cu baterii de 3,7 V, 80 mAh, insa companiile sustin ca perioadele de zbor difera intre modele. Astfel, drona Aerius poate zbura pana la 5-7 minute si se incarca in numai 15 minute, in timp ce Skeye Pico promite un zbor de 7-8 minute si se incarca in 30 de minute. Evident, faptul ca Aerius se incarca mai repede reprezinta un avantaj destul de mare pentru utilizatori.

Ca si concluzie, ambele drone sunt asemanatoare si atractive, si pot fi utilizate indiferent de experienta utilizatorului. Insa, in ceea ce priveste cea mai rapida drona din cele doua prezentate, Skeye Pico este cea care primeste locul intai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *