Care este cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti?

Atunci cand vine vorba de placerile tale, de confort si de modul in care iti traiesti viata iti doresti tot ce e bun, din tot ce e mai bun. Nu iti doresti sa faci vreun compromis, nu iti permiti sa iti cobori standardele.

Asadar, cand esti in cautarea unui salon de masaj erotic, vei face acelasi lucru si anume te vei intreba care este cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti. Raspunsul pentru aceasta intrebare este unul singur: Artemis Masaj.

Cum alegi salonul de masaj erotic la care sa mergi

Asa cum iti alegi cu multa grija salonul unde sa ai parte de servicii de beauty spre exemplu si cand vine vorba de salonul de masaj erotic ai aceleasi pretentii. Sa fie un loc curat si intim, acel loc in care din momentul in care pasesti parca intri intr-o cu totul alta lume. Sa fie un loc in care dai de oameni zambitori – studiile arata ca suntem mai atrasi de cei care afiseaza un zambet larg pe buze, fata de cei care sunt morocanosi.

Desigur, pe masura asteptarilor si pretentiilor tale vor fi si preturile. Desigur ca suna ideal sa gasesti acel salon de masaj in cadrul caruia sa ai parte de servicii de top, dar care sa practice preturi foarte mici. Cel putin la Artemis Masaj Erotic Bucuresti stii ca sunt practicate preturi foarte bune, rezonabile.

Ce masaje sa alegi

Daca esti la prima ta experienta aici, afla ca sunt recomandate mai degraba masajele topless sau maxim cele nud. Desigur, nu te vei opri aici si daca esti mai dezinhibat si vii la masaj erotic tocmai pentru ca iti doresti sa descoperi ceva nou si sa faci ceva inedit fata de ce se intampla in realitatea ta cotidiana, atunci opteaza pentru masajele cu doua sau chiar trei maseuze.

Lista de servicii am putea spune ca este una destul de variata si generoasa. Practic este o cale de deschidere catre nou. In plus, pentru cei prinsi in mrejele maseuzelor, care si-ar dori sa opreasca timpul in loc, pot opta pentru extra timp. Sesiunea de masaj erotic in mod standard inseamna 60 de minute, iar la cerere, extra timp inseamna 90 de minute.

Alege maseuza si programeaza-te

La Artemis iti este permis sa iti alegi maseuza care iti va oferi masajul intens si erotic dorit. In pagina oficiala vei gasi aceste informatii, plus o galerie cu maseuzele care fac parte din echipa. Alege pe cea care crezi ca ar putea sa iti ofere o experienta next level si nu intarzia sa te programezi. Poti face asta online sau telefonic.

Trecand peste stereotipuri si prejudecati, alege sa iti pui propriile placeri mai presus de orice. Cel putin sa fie vorba de acea experienta o data in viata alege sa cunosti ceva mai multe despre astfel de masaje. In fond nu ai nimic de pierdut, iar masajul in sine este relaxant si de efect pentru muschii tai incordati.

Contact:

Strada General Constantin Coanda 13, Sector 1, Bucuresti

0727 861 111

contact@masajclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *