Castigurile la LOTO

Nu exista nimeni pe aceasta lume sa nu-si fi imaginat, cel putin odata, ce ar face daca ar castiga premiul cel mare la LOTO, nu-i asa? Si, cu toate ca jocurile de noroc ar putea sa ne dea o sansa- mica ce-i drept- de a castiga o suma mare de bani, ar fi destul de dragut sa iti cumperi lucrurile la care ai visat si sa traiesti in casa pe care ti-ai dorit-o inca din copilarie. Pentru o mica parte dintre oameni, astfel de vise au devenit realitate, iar imbogatirea lor „peste noapte” are o poveste uimitoare.

Povesti despre bogatie

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru cei care au probleme cu nervii, mai bine ar sari peste aceasta poveste. Atunci cand James Wilson isi facea curatenie in portofel pentru a mai scapa de bonuri sau gunoaie, acesta a descoperit cateva bilete de loterie mai vechi. S-a gandit sa le verifice, astfel ca a aflat ca este fericitul castigator a sumei incredibile de 51 milioane de lire sterline. Iar daca ai fi crezut ca aceasta situatie este destul de uimitoare, citeste si urmatoarea parte: se pare ca biletul era vechi de sase luni, astfel ca lui Jim ii ramanea numai o zi ca sa isi ridice mica avere. 24 de ore mai tarziu si intreaga suma ar fi mers catre o serie de proiecte ale Loteriei Nationale.

Iata o alta poveste pe care sa o tii minte: in anul 2013, canadianul Tom Crist se afla intr-o vacanta in California atunci cand a aflat, in urma unui apel telefonic, ca este castigatorul la LOTO MAX. Numai cuvantul „max” iti poate spune despre ce suma ar putea fi vorba. Barbatul a castigat o suma de 40 milioane de dolari. Povestea ar fi putut sa ramana simpla, insa exista si o intorsatura uimitoare. Tom a tinut aceasta veste secreta fata de familia sa, pana in momentul in care nu a mai stiu cum sa explice transferurile foarte mari de bani. Acesta a spus presei care sunt planurile sale de investire a banilor si ca isi doreste sa ii doneze unei asociatii de caritate. De ce? Pentru ca sotia sa murise de cancer cu un an inainte, astfel ca acum se descurca sa isi intretina copii din cat castiga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *