Ce jocuri ne dau dependenta?

In urma unei analize realizate de catre Entertainment Software Rating Board, s-a ajuns la concluzia ca oamenii petrec mai bine de 8 ore, in medie, pe saptamana jucand jocuri video. Daca si tu esti o astfel de persoana care pierde timp important in fata calculatorului jucand niste jocuri, sansele sunt ca tu sa fii deja dependent de acestea.

 Iata care sunt jocurile care creeaza dependenta in randul utilizatorilor

Madden- creat pentru prima data in anul 1988, acest joc de fotbal american a tinut ocupati milioane de jucatori. De fapt, estimarile arata ca foarte multi jucatori au declarat la munca ca sunt bolnavi astfel incat sa poata sta la coada pentru a cumpara jocul chiar in ziua lansarii.

Dota 2- acest joc ofera o lume unica si o structura de joc care da nastere dependentei chiar din prima. Exista si o comunitate de jucatori care se consulta si isi ofera sfaturi in ceea ce priveste strategiile de gaming. Este foarte usor ca cineva sa piarda opt ore intr-o zi jucand acest produs al Valve Corporation.

Grand Theft Auto V- de fapt, orice varianta de GTA este inclusa aici, pentru ca toate conduc la dependenta. Acest joc este un exemplu perfect care poate defini haosul, fiind o modalitate buna prin care cineva isi poate varsta frustrarea in timp ce se bucura de grafica.

Tetris- clasic, acest joc este unul pe cat de simplu pare pe atat de multa dependenta creeaza, reusind sa ramana in randul jucatorilor din cauza ca acestia isi doresc sa doboare scorurile cele mai mari dar si pentru ca vor sa ajunga la un alt nivel. A fost creat in anul 1984 si ramane unul din cele mai preferate jocuri din ziua de azi.

Candy Crush Saga- cred ca aceste este jocul care poate crea dependenta de la prima incercare, fiind si unul din cele mai enervante jocuri de la ora actuala. Insa, pe cat de simplu pare la o prima vedere, pe atat de dificil este, iar din aceasta cauza „cere” foarte mult timp. Candy Crush Saga este gratis si exista si aplicatii care pot fi instalate pe smartphone sau tableeta.

World of Warcraft- Gamerii din toata lumea ar putea sa fie de acord ca acesta e unul din cele mai bune jocuri scoate pe piata vreodata. La sfarsitul anului 2014 a fost cel mai jucat joc de PC, reusind sa ajunga in 244 de tari in jurul globului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *