Ce mai e nou in Suceava?

la-bunici-la-distractie_size2Fiind parte din societatea moderna inseamna sa luam parte la diferite evenimente organizate in orasul nostru in spiritul civilizatiei si a modernizarii, dar si pentru a indeplini rolul socializarii, ca mijloc de comunicare si relationare. Evenimentul este definit ca fiind o comemorare, o sarbatorire, un ritual organizat cu un scop special, o actiune sociala la care iau parte persoane de diferite varste si sexe.

Suceava este unul dintre marile orase ale Romaniei, fiind clasata pe locul 8 ca si suprafata. Numarul mare de locuitori permite acestui oras participarea in numar mare la diferite evenimente organizate in oras. In urmatoarea perioada, Suceava propune participarea cetatenilor la urmatoarele evenimente mondene:

1. 18 martie 2015 este dupa-amiaza zilei francofone la Suceava, incepand cu ora 18:00 la Casa Prieteniei, iar incepand cu ora 19:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor, sucevenii sunt invitati sa ia parte la spectacolul „The Best Of Taraf” sustinut de Tudor Gheorghe.

2. 19 martie 2015, biblioteca judeteana a Bucovinei I.G. Sbiera sustine evenimentul intitulat „Dialoguri Poetice” cu Viorel Boldis, pentru toti iubitorii de cultura si literatura pentru a intampina Ziua Mondiala a Poeziei care se celebreaza pe 21 martie. Un alt eveniment este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Suceava invita cetatenii la un concert de opera cu arii celebre sustinut de Teodor Ilincai, Lucian Dusa si Emanuela Pascu, incepand cu ora 19:00. Mai mult, pentru a continua intr-o atmosfera de relaxare, incepand cu ora 23;30, clubul Versus anunta petrecerea intitulata „Seminarul de distractie cu DJ XS si DJ Verony”.

3. 20 martie 2015, Casa de Cultura a Sindicatelor sustine spectacolul de teatru intitulat „Dumbrava Minunata” la ora 9:00, adaptare dupa cartea lui Mihail Sadoveanu. In aceeasi tema, incepand cu ora 13:30 este regizarea spectacolului „Popa Tanda” de Ioan Slavici. Pentru iubitorii de stand-up comedy, Suceava este invitata la spectacolul sustinut de Mihai Bendeac in club Versus de la ora 22:00. Pasionatii de slagare pot lua parte la concertul intitulat „Golden Slagar” sustinut de trupa AlterEgo, la ora 22:00 in Del’Iri Pub, iar Oscar Wilde Suceava organizeaza evenimentul sustinut de Dan Ene.

4. Ziua de sambata 21 martie 2015 anunta un concert sustinut de trupa Artis Band, la ora 22:00 in Oscar Wilde, iar clubul Versus sustine distractia alaturi de Silviu Andrei.5.23 martie 2015 Casa de Cultura Suceava prezinta un concert extraordinar cu trupa Vunk, incepand cu ora 19:00.

In ideea ca am prezentat evenimentele urmatoarelor zile, va invitam sa iesiti la celebrarea weekendului in compania celor mai indragite personalitati din lumea mondena.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *