Ce pareri au barbatii despre anumite tunsori ale femeilor

In functie de tunsoarea pentru care ai optat ca femeie, un barbat te poate percepe intr-un anumit fel. Fiecare tunsoare si coafura pe care alege o femeie sa o poarte poate fi interpretata intr-un anumit fel de catre un barbat si fiecare femeie care alege de cele mai multe ori un stil de aranjare a parului poate fi vazuta intr-un anumit fel de catre partea masculina.

Barbatii se ghideaza foarte mult dupa felul in care partea feminina isi aranjeaza parul, dupa culoarea acestuia, lungimea si desimea acestuia, pentru a-si da seama cam cum este aceasta si daca le este placuta sau nu. Caracterul si personalitatea unei femei este dictata de catre felul in care se prezinta in public, in fata barbatilor sau a altor femei.

Femeile ce isi poarta destul de des parul sub forma de coc sunt percepute ca fiind acre si pretentioase, perfectioniste si foarte greu de multumit in orice privinta. Datorita aspectului acestora de profesoare dure, femeile cu coc sunt foarte greu de abordat de catre barbati si chiar isi pastreaza o oarecare aparenta de superioritate in fata celorlalti din jur.

Femeile care isi poarta cel mai des parul despletit pe umeri sau in spate, ondulat sau drept natural, ori chiar in codite lungi, sunt mult mai usor de abordat de catre majoritatea barbatilor, pentru ca par foarte accesibile si sociabile, dar si niste romantice incurabile, tocmai de aceea vei observa ca atunci cand iti vei lasa parul sa cada lung pe umeri, vei fi mult mai curtata si complimentata de catre sexul opus.

Parul de o lungime medie nu este atat de preferat de barbati, insa acestia nu isi dau seama de ce nu prefera aceste femei cu un par mai scurt. Poate pentru ca parul lung este mai feminin, mai usor de aranjat, mai angelic, mai frumos si mai atragator decat un par mai scurt de tip bob sau in scari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *