Companii de top ale anului 2015

Piata de munca inregistreaza din ce in ce mai multe cereri a locurilor de munca. Acesta este motivul pentru care criteriile de selectie sunt mult mai severe decat odinioara. Insa, muncitorii au mai multe optiuni decat au avut vreodata. Deci, care sunt angajatorii care ofera cele mai bune conditii de munca si cele mai avantajoase salarii din anul 2015? In functie de topurile facute de specialisti, iata care sunt cele mai bune companii din lume, unde ai putea sa lucrezi si tu.

Twitter

„Welcome to Flight School” este una din frazele pe care noii angajati le aud chiar din momentul in care intra pe usa firmei. Printre alte activitati de orientare, cei noi veniti invata despre Birdhouse shout-outs, care inseamna doar niste Tweet-uri care sunt trimise intre angajati atunci cand se apreciaza o activitate. De asemenea, angajatii beneficiaza de yoga sau cursuri gratuite pentru a-si imbunatati abilitatile de munca, dar si mancare cat cuprinde.

L’Oreal

Muncitorii tineri au tendinta sa leviteze in jurul celor mai mari branduri de frumusete din lume, cum ar fi L’Oreal care detine Maybeline, Urban Decay si Clarsonic. Acest lucru permite angajatilor sa aiba posibilitatea de a avea mai multe locuri de munca diferite, cu diverse marci, in timp ce stau la L’Oreal. Nu exista nicio intrebare legata de frumusete la care L’Oreal nu poate raspunde, tinand pasul cu noile tehnologii din domeniul frumusetii, dar si cu nevoile angajatilor. Astfel, compania permita oricarui angajat sa isi prezinte ideea de afacere pe care o are. Exista si alte beneficii, cum ar fi flexibilitatea programului de munca, concediu de maternitate/ paternitate si, cel mai important- reduceri la toate produsele cosmetice.

Nestle

Bineinteles ca a fi angajat la o companie care produce cele mai renumite brand-uri de ciocolata din lume reprezinta un lucru minunat. Insa, compania permite noilor angajati sa se mute de la un departament la altul pentru a acumula experienta si pentru a avea oportunitatea de a avea job-uri intr-o functie mai inalta. Pe langa faptul ca angajatii Nestle au parte de reduceri la toate produsele, aceasta companie ofera si alte beneficii, printre care reduceri de vacante si calatorii, reduceri la factura de telefon, la alimentatie, electronice sau chiar o masina noua.

Depozitulautoonline.ro

Desi am oferit cateva exemple de firme extinse pe plan international, am ales sa discutam si despre una dintre firmele cele mai renumite din Romania. www.depozitulautoonline.ro este un depozit de piese auto care inregistreaza multe feed-back-uri pozitive. Datorita seriozitatii si a calitatii seriviciilor de cea mai buna calitate, acest magazin online este unul dintre cele mai renumite din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *