CRYENGINE cu abonament lunar

cryengine-3-sdkCrytek este o companie independenta care sta in fata industriei interactive de divertisment, si este dedicata sa intreaca limitele jocului dezvoltand experiente iesite din comun pentru PC, Xbox One, Playstation 4, Wii, Xbox 360, Playstation 3, iOS si Andorid folosindu-si tehnologia de ultima generatie de jocuri 3D, CryEngine.

Dezvoltatorul si publisher-ul Crytek, a anuntat pe 19 Martie lansarea programului de motor ca si serviciu, facand tehnologia revolutionara a lui Cryengine cu o noua audienta vasta. CryEngine le ofera utilizatorul accesul la acelasi set de unelte castigator de premii, care a fost folosit pentru a creea Ryse : Son of Rome, si ii echipeaza pentru a dezvolta jocuri extraordinare pe toate platformele din zilele noastre.

Ca prim nivel al noului program, Crytek a dezvaluit ca de anul acesta din Mai, dezvoltatorii indie vor putea folosi toate caracteristicile motorului de joc de ultima generatie al lui Cryengine pentru un abonament lunar de 9.90 dolari pe utilizator. Acele caracteristici includ suplimentul recent anuntat al caracteristicilor Cryengine precum „Phisically Based Shading, Geomety Cache si Image Based Lightning”, actualizarile au fost deja demonstrate in actiune de Crytek anul acesta la Conferinta de Dezvoltare a Jocurilor ce a avut loc in San Francisco.

Directorul de dezvoltare a afacerilor de la Crytek, Carl Jones, a spus ca noul Cryengine a fost primul pas spre dezvoltarea unui motor drept serviciu. Acestia sunt bucurosi sa anunte ca ultima actualizare al lui Cryengine va fi disponibila tuturor dezvoltatorilor pe baza de abonament lunar. Crytek sunt foarte multumiti sa poata oferi motorul de joc Cryengine sutelor sau miilor de dezvoltatori lucrand cu Crytek sa realizeze jocuri nemaipomenite.

Mai multe detalii despre oportunitatile oferite de Cryengine dezvoltatorilor vor fi anuntate in viitor. SDK-ul gratuit al lui Cryengine va continua sa fie disponibil cu termenii actuali, dar dezvoltatorii care vor vrea sa profite de avantajele noilor caracteristici ale lui Cryengine vor trebui sa se aboneze la noul program.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *