Cum cuceresti barbatul gemeni

Persoanele nascute in perioada 21 mai – 21 iunie apartin zodiei gemenilor. Acest semn zodiacal este cel mai complex, chiar si persoanele apropiate sau familia nu pot sa descrie in totalitate trasaturile acestora. Atat barbatii cat si femeile din aceasta zodie au o natura de dualitate, care este adesea contradictorie.

Barbatul gemeni este plin de energie, inteligenta, cunostinte si farmec. Poate discuta despre orice subiect de pe planeta, este foarte sociabil, de cele mai multe ori e sufletul petrecerii si are asteptari si planuri foarte mari. E aproape imposibil sa ghicesti ceea ce se intampla in mintea sa, un singur cuvant ar putea descrie barbatul gemeni, si anume enigma.

Cum il cuceresti? Incepe prin a-i atrage atentia, tine cont de faptul ca e atras de o femeie imbracata atractiv, adora noutatea asadar recomandat e sa incerci sa arati altfel in fiecare zi. Tot legat de imbracanimte: barbatul gemeni nu este conservator, deci trebuie sa eviti hainele mult prea formale.

La fel cum sunt si ei, barbatii gemeni adora femeile ce au incredere in sine si sunt inteligente. Va trebui sa deschizi subiecte de discutie din cele mai diverse, de actualitate, pentru a-i mentine interesul.

Similar cu barbatii din zodia fecioarei, cei din gemeni se indragostesc intai cu capul si mai apoi cu inima. Va trebui sa ii stimulezi mintea cu idei noi, cu subiecte de discutie diverse, cu activitati care sa il mentina ocupat si care sa ii mentina interesul.

A te intalni cu un barbat in zodia gemenilor este la fel de dificil ca si cand ai incerca sa il intelegi pe deplin. Trebuie sa fii atenta la schimbari, sa inveti sa il apreciezi, sa nu il critici, sa te astepti tot timpul la surprize, dar sa stii si sa il tii tot timpul atras pentru a avea o relatie puternica.

Aceste metode te vor ajuta sa il cuceresti. Un important lucru pe care trebuie sa il tii minte este sa fii la fel de practica si independenta precum este si el. Ii place libertatea si prea multa apropiere poate sa il indeparteze. Asigura-te ca esti comunicativa, insa nu dezvalui tot, mai lasa loc is de mister. Contradictoriu, paradoxal, insa nu imposibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *