Cum obtii un masaj de relaxare putin altfel?

Deja mai toate saloanele de masaj de relaxare sunt caracterizate la fel: personal amabil, servicii bune, insa aceleasi, deci destul de plictisitoare, preturi variabile in functie de mai multi factori si asa mai departe. Nu ti se pare ca totul a trecut la gradul de monoton, banal pe aceasta linie de profil?

Pana la urma, intreaga viata este o cursa ce are scopul de a te pune in situatii diverse, situatii prin care experimentezi tot ce este de experimentat. Pentru ca tot ce inseamna banal nu ne intereseaza si e bine ca se intampla asa ceva, eu iti recomand sa incerci altceva, un masaj de relaxare putin mai condimentat.

Masajul erotic nu este pentru oricine, insa cred ca tie ti s-ar potrivi!

De ce spun ca masajul erotic nu este pentru oricine? Ei bine, ai nevoie de putin mai multa incredere in tine pentru a-ti programa o sedinta de masaj erotic. Majoritatea barbatilor nu au aceasta incredere absoluta intr-o astfel de situatie, iar motivele pentru care acest lucru se intampla sunt diverse.

In plus, masajul erotic nu este despre inhibitii sau timiditate. Este despre tine, despre cum traiesti experienta unui masaj cu totul altfel. Te-am convins? Sau te simti pregatit pentru o astfel de sedinta? Atunci salonul Artemis de masaj erotic din Bucuresti este recomandarea mea pentru tine.

Nu conteaza daca ai mai avut sau nu pana acum parte de o astfel de sedinta de masaj. Nu uita ca orice are un inceput. In cadrul salonului de masaj erotic din Bucuresti nu vei fi tratat ca un incepator, ca sa zic asa, nu se va uita nimeni ciudat la tine pentru ca nu le-ai mai calcat pragul sau chestii de genul. Serviciile vor fi de top, deci profita de acest lucru.

Tu alegi cum se va desfasura intreaga sedinta – incepi de la alegerea maseuzei

Dupa cum am enuntat si anterior, sedinta de masaj erotic este pentru tine si doar despre tine. Asadar, totul incepe de la alegerea maseuzei in compania careia doresti sa iti consumi sedinta de masaj erotic. Bineinteles, daca ai suficient curaj, poti opta din start pentru masajul erotic in compania a doua sau chiar trei maseuze – ai acest avantaj oferit de cei de la Artemis.

Urmeaza apoi tipul de masaj de care doresti sa ai parte. Poate fi vorba de masajul topless, cel nud, masajul erotic cu sampanie, specialitatea casei – masajul Artemis, masajul cu extra timp si nu numai. Oricum, daca accesezi site-ul oficial masajclub.ro regasesti toata lista de servicii, dar si preturile aferente acestora. Inca ceva: poti alege daca vrei ca sedinta sa se desfasoare la hotel sau in cadrul salonului Artemis.

Inainte de toate, inainte de a face o rezervare la Artemis, nu confuda masajul erotic cu altceva. La baza este un masaj de relaxare, insa ceea ce il face cu adevarat special este nota de erotism, cea care schimba intreaga desfasurare a actiunii.

Pentru mai multe detalii, pentru a vizualiza serviciile, dar si portofoliul de prezentare al maseuzelor, acceseaza masajclub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.