Cum sa cumperi actiuni UiPath Inc. (PATH) fara comision, in cativa pasi simpli

Daca esti interesat de actiuni UiPath (PATH) ai ajuns in locul potrivit, intrucat in randurile ce urmeaza vei afla cum si de unde sa faci asta, in cativa pasi simpli. Despre aceste actiuni stim sigur ca sunt de interes pentru public. Investitorii sunt atrasi de companii de tehnologie, iar compania romano-americana UiPath are un loc binemeritat. 

UiPath Inc. s-a listat la bursa sub denumirea PATH, in 2022. Fondata in 2005, compania a fost denumita initial DeskOver. Fondatorii sunt Daniel Dines si Marius Tirca. Firma de IT are sediul la New York, dar sediul sau central este in capitala. Ce este important de subliniat si de stiut despre aceasta se refera la faptul ca este lider mondial in roboti software. 

Asadar, daca mai este necesar sa spunem, de ce sa cumperi actiuni UiPath Inc. (PATH), tine cont de aspecte precum: 

  • Companie de viitor. 
  • Actiunile de la aceasta companie au fost estimate la un grad de risc relativ scazut. 
  • Firma consacrata, cu investitii masive in resurse de cercetare si dezvoltare. 

Cum sa cumperi actiuni UiPath Inc. (PATH) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Mai intai de toate, alege platforma de tranzactionare. eToro este nu doar una dintre cele mai cunoscute, cu peste 25 de milioane de investitori inregistrati, dar are si peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

In cifre, eToro arata asa: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

Cum poti cumpara actiuni UiPath Inc. (PATH) in 3 pasi din contul eToro: 

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli si ai un cont inregistrat si confirmat de indata. 

Alimenteaza contul 

depunere cont etoro

Urmatorul pas este depunerea. Pentru userii din Romania depozitul minim este de 100 de dolari. 

Cumpara actiunile 

cumpara uipath

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

Iti va fi pe plac mai ales usurinta procesului de tranzactionare. Afla ca nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. Daca doresti sa experimentezi fara risc, poti folosi un cont demo, pus la dispozitie gratuit. Astfel, te vei obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 

eToro este o comunitate, dar si o academie. Invata partea tehnica si apoi pune in aplicare teoria studiata. 

Nota de final 

Cu toate ca aceste actiuni par promitatoare, nu este de ignorat volabilitatea pietei. Poti parcurge cu mare precautie investitia, insa nu ai cum sa controlezi ce ar urma sa se intample. Asuma-ti asadar un risc pe care poti momentan sa il duci in spate financiar, daca ar fi sa pierzi tot la un moment dat. 

Afla si despre alte tipuri de actiuni pe care le poti cumpara la fel de usor, din cadrul platformei mentionate. Ai si lista tendintelor, deci poti merge direct la topul celor de interes in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *