Cum sa faci lumea sa te iubeasca

LoveNu este iritant ca nimeni din lume inca nu s-a indragostit de tine ? Hai sa rezolvam acest lucru.

Te judeci dupa intentii

In mintea ta, stii exact ceea ce incerci sa faci, tot timpul. Incerc sa-mi fac partenerul fericit. Incerc sa cosntruiesc o companie mai buna pentru seful meu. Incerc sa repar guvernul tarii mele.

Din pacate, nimeni nu te vede astfel. Ei te vad pe dinafara, cu actiunile tale imperfecte si neindemanatice. Cele mai grave cazuri sunt in care lumea asuma ca ai intentionat sa faci acele lucruri.

Ai avut pe cineva care te-a iubit sa nu creada un cuvant pe care l-ai spus? Ai incercat vreodata sa ajuti un copil, dar l-ai facut sa te urasca pentru acest lucru? Ei nu stiu, nu le pasa, ceea ce ai intentionat. Nu, ei judeca pe altii diferit, la fel cum faci si tu.

Ii judecam pe altii dupa modul in care ne fac sa ne simtim despre noi. Nu judecam oamenii, cel putin nu direct, ci prin intentiile lor, dupa modul in care arata, varsta sau orice altceva. Aceste lucruri scot la suprafata detaliile. Ii judecam dupa modul in care ne fac sa ne simtim despre noi.

  • Aprecierea. Lingusirea nu esueaza niciodata, atata timp cat oamenii o cred si o apreciaza. Oamenii sunt obisnuiti cu complimente pe majoritatea puterii remarcabile, asa ca cea mai buna metoda pentru a reusi este sa generezi apreciere reala pentru oameni si sa rezolvi cele mai superficiale impresii. Imagineaza-ti ce compliment necantat ar putea sa-ti ofere cineva acum, care ar face ca mintea ta sa explodeze de fericire? Cat de mult apreciezi ce ti-a zis o persoana. Acum fa acest lucru altcuiva.
  • Asocierea. Sa spunem ca il urmaresti pe Morgan Freeman pe Twitter. Acum te simti fractional mai aproape de cineva faimos si acea proximitate se simte bine. Unul din motivele pentru care celebritatile sunt slaviti din cauza ca fac oamenii sa se simta mai bine doar lasandu-i sa se simta paroape de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *