Cum sa te dezvolti profesional

Dezvoltarea profesionala nu e ceva care se petrece peste noapte. Reprezinta o un raspuns activ a ceea ce ai putea fi mai bun, astfel ca trebuie sa obtii cat mai mult de la viata pentru a atinge o dezvoltare profesionala uimitoare. Traiesti o singura data, astfel ca te simti nevoit sa storci orice sansa care iti apare inaintea ta. Sunt oameni care se folosesc de tehnologie pentru a evolua in lume, asa ca exista o serie de web-uri si aplicatii de smartphone-uri care pot fi utilizate in dezvoltarea ta profesionala.

Aplicatii utile in dezvoltare profesionala

Mindbloom este, de fapt, compusa din alte cinci aplicatii individuale pe care le poti personaliza pentru a atinge cele mai tari obiective din viata ta. Ideea generala consta in vizualizarea a ceea ce esti pe punctul de a face. Aplicatia ”Life Game” te lasa sa cresi un copac virtual care sa contina cele mai importante obiective ale vietii tale. Aplicatia ”Proof” iti permite sa creezi o provocare de sapte zile cu scopul de a te ajuta sa iti atingi mai usor obiectivul pe care ti l-ai propus. Toate aplicatiile iti permit sa iti creezi propria experienta care este complet personalizata, motivationala si mai presus de toate- distractiva.

Ignite. Sloganul aplicatiei Ignite este ”Lumineaza-ne, insa fa-o repede”. Ignite reprezinta o serie de colectii de videoclipuri de la o serie de evenimente, unde prezentatorii impartasesc o idee in 20 de slide-uri care avanseaza odata la 15 secunde. Videoclipurile prezentate contin idei de la cum sa vinzi o masina si pana la tehnici de motivare profesionala.

Lumosity este un site web construit pentru a fi un fel de sala de gimnastica pentru creierul tau. Potrivit site-ului lor, ”programul revolutionar Lumosity se bazeaza pe cercetari extinse in domeniul neuroplasticitatii. Echipa noastra de cercetatori impreuna cu alti oameni de stiinta de la cateva universitati de top din lume scot in evidenta cat de important poate fi Lumosity in dezvoltarea personala si profesionala.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *