De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi invitatiile de nunta

2018 invitatii de nunta ieftineCand vine vorba de alegerea unor invitatii de nunta trebuie sa se tina cont de mai multe detalii, numai in acest fel invitatiile dumneavoastra se vor potrivi si cu specificul nuntii propriu-zise si nu vor crea niciun fel de confuzie in randul invitatilor. Majoritatea se orienteaza – poate – catre invitatii de nunta ieftine.

Ce inseamna in 2018 invitatii de nunta ieftine? Nu conteaza neaparat doar costurile. Trebuie sa tineti cont neaparat de alte cateva sfaturi daca doriti ca nunta dumneavoastra sa fie una dintre cele mai frumoase si mai bine puse la punct.

In lista de mai jos veti gasi cateva sugestii care speram ca va vor ajuta sa va dati seama de modul in care trebuie sa alegeti eficient un model de invitatie de nunta.

  1. Se potriveste stilul invitatiei cu cel al nuntii?

Trebuie neaparat sa raspunzi la aceasta intrebare daca doresti sa stii cat de potrivita este invitatia aleasa. Chiar daca e frumoasa si tie iti place foarte mult, ar fi pacat  sa nu respecte stilul pe care ti l-ai impus dinainte in ce priveste estetica nuntii tale.

2. Se regasesc culorile si motivele alese dinainte?

Daca ti-ai stabilit dinainte o tematica ar trebui ca macar la nivel de culoare si cateva detalii ornamentale sa o respecti. Ca un exemplu, daca va bazati pe elemente florale si nuante de verde, ar fi inoportun sa alegeti ca invitatie un model pe negru, cu scoici. Nici macar nu ar avea rol contrastant, pentru ca nu exista chiar nimic care sa lege aceste elemente intre ele.

3. Se poate citi usor ce e scris?

Ai mare grija la lizibilitatea textului. Daca fontul folosit este prea mic, cei care il vor citi se vor confrunta cu dificultati in acest caz, mai ales daca au vederea slaba. Ai mare grija si la cum este plasat acel text, pentru ca ceilalti sa isi dea seama ce importanta se acorda fiecarui detaliu legat de organizare. De exemplu, daca pui in josul paginii, cu un font mic detaliile importante e posibil ca majoritatea nici sa nu le ia in considerare, iar in acest fel e posibil sa apara tot felul de neintelegeri care mai de care mai haioase sau chiar frustrante.

4. Ai dat comanda din timp?

Daca te ocupi de acest aspect cu cateva luni mai devreme vei avea timp sa remediezi eventualele greseli. In schimb, daca te ocupi de acest lucru cu doar cateva saptamani in avans, exista probabilitatea ca sa ramai dezamagit, iar acest lucru sa fie numai din cauza ta, pentru ca nu ai stiut cum sa te ocupi de acest aspect. E bine sa tii cont si de acest aspect pe cat posibil, ca sa nu ramai dezamagit si planurile sa ti se dea instant peste cap.

Trebuie sa tii cont pe cat posibil de aceste sfaturi. Numai asa vei putea sa iti asiguri din start un eveniment care va fi incununat cu succes si care va fi memorabil, in sensul pozitiv al cuvantului. Pe site-ul profesionistilor cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, invitatiedenunta.ro veti gasi unele dintre cele mai frumoase modele existente la momentul acesta pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *