Devino si tu un model de videochat de succes in echipa celor de la Prime Studios

Daca vrei sa lucrezi in industria de videochat pentru a castiga mai multi bani insa nu stii mare lucru ce se intampla in spatele ei sau nu stii care studio ar fi mai potrivit pentru tine, citeste acest articol.

Trebuie sa stii ca industria de videochat nu mai este un subiect tabu, asa cum era odata. Este un job ca oricare altul, unde beneficiezi de o carte de munca, cu toate taxele si impozitele platite la stat. Ai parte de un program de munca si zile libere. Esti platita pentru orele suplimentare pe care le lucrezi, insa acestea nu sunt obligatorii.

Pentru ca industria de videochat a fost intr-un timp un subiect destul de controversat pentru opinia publica, cei care detin astfel de afaceri au inceput sa explice ce fel de servicii trebuie sa presteze modelele care doresc sa se angajeze. Astfel ca au si detaliat ce inseamna viata de model, de ce servicii au si ele parte la randul lor si care sunt beneficiile de a lucra in aceasta industrie. PrimeStudios este un studio din Bucuresti care vine cu oferte de angajare pentru cele interesate.

De ce avantaje ai parte daca lucrezi la Prime Studio

Multe persoane care ies de pe bancile scolii, raman dezamagite atunci cand vor sa se angajeze in domeniu, pentru ca i se cer experienta. Este un criteriu de angajare care din pacate se aplica in multe domenii, iar multi dintre tineri se reorienteaza sau aleg sa plece intr-o tara straina pentru a munci.

Un prim avantaj pe care il ofera cei de la Prime Studios este faptul ca nu cer experienta in domeniu. Astfel ca viitoarele modele care doresc sa se angajeze aici vor avea parte de traininguri gratuite pentru ca in timp sa castige  experienta. Este un avantaj important pentru ca fiecare angajata este sustinuta inca de la inceput, chiar daca nu are experienta.

Din punct de vedere financiar, Prime Studios este din nou ofertant. Salariile lunare sunt cu mult peste minimul pe economie, iar bonusurile sunt foarte atractive. Practic, in doar cateva luni modelele pot ajunge la independenta financiara.

Programul de lucru este foarte flexibil. Modelele pot lucra de dimineata, intermediar sau seara cate o 8 ore. Insa, daca isi doresc sa castige si mai multi bani intr-o luna, pot face ore suplimentare. Astfel ca, modelul care are cele mai multe ore lucrate intr-o luna, i sa va dubla atat salariul cat si bonusul si va primi si un city break de 5 stele.

Un mediu de lucru de lux, unde stresul nu exista

Modelele de la Prime vor lucra intr-o locatie de lux, unde camerele in care isi vor desfasura activitateaa pot fi personalizate dupa bunul plac. In plus, echipa de la Prime Studios ofera tot sprijinul de care angajatele au nevoie. Atat moral cat si financiar. Fapt pentru care stres nu exista aici.

Asadar, devino si tu un model de videochat in echipa celor de la Prime Studios. Poti beneficia si tu de toate aceste oferte, dar si de multe altele.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina oficiala.

Date de contact:

0725 165 944

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *