Drona Jumping Sumo

Jumping Sumo de la ParrotDrona celor de la Parrot, Jumping sumo, nu zboara, dar robotul acrobat paraseste pamantul. Aceasta drona este controlata prin intermediul aplicatiei gratuite FreeFlight, pentru iPhone. Sumo se poate intoarce pe un ban, iar atunci cand accesezi iconita din dreapta de pe iPhone, acesta sare aproape 1 m in aer. Poti folosi Suma, pentru a sari pe cateva platforme. Desigur, este nevoie de putin antrenament si trebuie sa te descurci bine controland drona pentru a sari pe platforme mai mici.

Insa te vei descurca mult mai bine de indata ce incerci pe platforme mai mari. Poti face intoarceri mai precise, inclinand iPhone-ul in directia in care doresti sa se roteasca drona. Folosind aplicatia, poti chiar sa programezi un traseu, pe care acesta il va urma in cele din urma.

De asemenea, rotile mari ale lui Sumo sunt reglabile. Poti sa le impingi mai aproape de corpul dronei pentru o manevrabilitate mai mare, sau sa le indepartati mai mult de corp pentru o stabilitate mai buna.

In timp ce conduci Sumo-ul, micul robot scoate o varietate de sunete si luminile sale LED lumineaza intermitent culorile verde si rosu. Nu stiu daca aceste lucruri sunt prea folositoare sau interesante, este o indicatie ca Sumo iti poate spune cum se simte. Ba chiar raspunde la atingeri, scoate sunete de fiecare data cand il atingi.

Sumo, ce poate fi folosit 15 minute de la incarcare, include o camera si difuzeza video live pentru iPhone. Feed-ul pare potrivit in spatele controalelor. Daca adaugi o cheie USB la SUMO, poti stoca videoclipuri de claitate VGA pe robot.

Jumping Sumo costa 160 de dolari si va fi disponibil in culorile, alb, maro si negru. Rolling Spider, o alta drona mai mica, va fi disponibila pe in culorile, rosu, alb sau albastru. Aplicatia FreeFlight 3 va fi dsiponibila de asemenea si pe Android si Windows Phone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *