E-livrat ofera servicii de curierat sigure si calitative

In ziua de azi, totul s-a modernizat, in fiecare domeniu de activitate. Punem un mare accent pe rapiditate si siguranta si acest lucru se intampla si in cazul expedierilor de orice fel.

Din acest motiv, multi dintre noi am renuntat la ideea de a trimite plicuri si colete prin intermediul serviciilor postale si ne-am reorientat catre firmele de curierat rapid.

Beneficiile, in comparatie cu serviciile postale, sunt nenumarate. Insa aspectul care ne intereseaza mai mult este rapiditatea cu care sunt livrate coletele. Daca in cazul postei, acestea ajung la destinatie in aproximativ 3-4 zile lucratoare, firmele de curierat rapid pot efectua livrari chiar si in aceeasi zi sau in 24 de ore de la ridicarea coletelor.

Un alt aspect important este siguranta cu care aceste colete sunt transportate. De cate ori nu ni s-a intamplat sa ridicam un colet de la posta cu ambalaj deteriorat sau chiar continutul coletului sa fie deteriorat? Ei bine, acest lucru nu se intampla atunci cand expedierea se face in conditii de siguranta prin curierat rapid, indiferent daca este notat pe colet ca ar fi sau nu fragil.

In plus, in cazul in care continutul unui colet ajunge deteriorat la destinatar, firma de curierat isi asuma contravaloarea acestuia, in anumite conditii.

E-livrat – servicii de curierat cu livrare in aceeasi zi sau a doua zi

E-livrat este una dintre firmele de curierat rapid ce se remarca pe aceasta nisa datorita seriozitatii si promptitudinii cu care isi intampina de fiecare data clientii.

Echipa E-livrat ne pune la dispozitie o serie de servicii din care il putem alege pe cel care ni se potriveste. Vorbim aici de:

  • Curier rapid AZI – este un serviciu pus la dispozitia celor ce locuiesc in Municipiul Bucuresti sau in judetul Ilfov si implica livrarea coletului la destinatar in aceeasi zi – intr-o ora, doua, 4 sau 6 ore de la ridicarea coletului. Mai multe detalii se gasesc accesand link-ul https://www.e-livrat.ro/curier-rapid-bucuresti.
  • Curier rapid a2a ZI – valabil tot pentru Bucuresti si judetul Ilfov si implica livrarea coletelor a doua zi dupa ridicare. Diferenta este ca pot fi trimise aici colete mai mari, de pana la 30 kg.
  • Curier national AZI – serviciu disponibil pentru locuitorii intregii tari.

Un element diferentiator intre E-livrat si alte firme de curierat rapid din tara consta in faptul ca toti clientii, dupa fiecare livrare, au posibilitatea de a oferi un feedback direct pe site. In acest fel, isi pot exprima impresiile legate de colaborare. Este un lucru pur transparent pe care firma si-l asuma.

Contact

Site oficial: e-livrat.ro

Sediu: Teiul Doamnei, nr. 8B, Bucuresti

Email: office@e-livrat.ro

Telefon: 0736.59.00.97 / 0737.59.00.97

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *