Filmul Warcraft va fi ceva diferit

warcraft-movieFilmele bazate pe jocurile video nu au avut niciodata un record al hit-urilor prea bun, fiindca de multe ori sunt facute cu aspiratia asupra banilor, in loc de a fi concepute pentru calitate, potrivit producatorului filmului Warcraft bazat pe francizele de fantezie atat de iubite de fani ai celor de la Blizzard Entertainment, de la Legendary Pictures, Thomas Hull.

Tull le-a spus celor de la IGN, ca realizarea unui film dupa un joc video nu a fost realizata foarte bine, si crede ca parte din acel motiv este ca este realizat pentru motivele gresite. Acesta sustine ca daca te intrebi cati oameni au jucat acest joc, cati bani vei face din el, esti sortit sa pierzi inca de la inceput.

Tull, bineinteles, spune ca Warcraft va fi diferit, multumita intr-o oarecare parte, directorului Duncan Jones, si echipa de actori pe care a reusit s-o stranga. Tull a spus ca spera ca atunci cand vom vedea primul trailer pentru el, vom spune ca nu este ceea ce ne-am asteptat sa fie.

Tull este in afacere sa va vanda idea ca filmul Warcraft va fi grozav, dar fanii vor fi nevoiti sa decida pentru ei insasi atunci cand va fi lansat primul trailer. Vara trecuta la Comic-Con, Jones a dezvaluit o bucata din starea de spirit pentru filmul Warcraft, desi videoclipul nu a fost publicat, in asa fel incat sa poata fi vazut de toata lumea.

Desi filmele bazate pe jocuri video nu au fost prea reusite, acelasi lucru nu poate fi spus despre oportunitatea comerciala asupra acestor filme. De exemplu, recentul film Need for Speed, a fost bombardat cu critici, dar a devenit profitabil in mai putin de 2 saptamani.

Filmul Warcraft este foarte asteptat de fanii francizelor Blizzard, cum ar fi cei ai lui Diablo, Warcraft sau Starcraft si va fi lansat in luna Martie a anului 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *