Godus va avea o monetizare unica

2455317-imageproxyPeter Molyneux e faimosul dezvoltator britanic din spatele lui Populus si Fable, jocuri ce sunt foarte apreciate printre gameri.

Molyneux spune ca a reusit sa sparga conceptul de Free-to-Play. El spune ca a gasit cu totul o noua modalitate de a-ti procura bani in jocul de strategie ce urmeaza sa apara. Acestuia nu-i place sa auda de free-to-play, ci s-a gandit la un nou termen invest-to-play. Acesta incearca sa tenteze oamenii sa investeasca cativa dintre banii lor in joc, conceptul de a plati pentru a continua fiind o mecanica proasta.

Zeul zeilor

Intr-un interviu acordat de catre Molyneux, acesta spune ca Godus va fi un joc anti-Dungeon Keeper si ca el nu poate fi atat de crud incat sa puna oamenii sa plateasca pentru a-si cumpara cristale sa scada timpul de constructie a unei cladiri.

In loc de aceasta va exista o monetizare in Godus care nu a mai existat pana acum, va fi o metoda proaspata, noua si mai diferita decat orice a existat pana acum in vreun joc. El spune ca incearca sa fie subtil si s-o ia incet in asa fel incat introducerea monetizarii sa depinda de jucator. Sa puna atat de multa creativitate si inventivitate in mintea oamenilor incat sa-i faca sa plateasca.

Politica dezvoltatorului

Cel mai important, fiind mintea din spatele jocului Black & White, daca va amintiti de el, fiind tot un joc in care iei rolul de Zeu si controlezi tot ceea ce fac oamenii, dar si natura. Inainte ca Molyneux sa vorbeasca de monetizare, el vrea ca oamenii sa aiba ca hobby jocul Godus.

Dezvoltatorul risca sa nu plateasca nimeni, fiind foarte multe jocuri care sunt free-to-play si pot fi folosite drept alternative, decat oamenii sa plateasca. El spune ca merita sa-si asume aceste riscuri, fiindca ar putea programa constructia unei simple case sa dureze 6 zile, astfel ai fi nevoit sa platesti pentru a nu astepta atat si ar face o multime de bani, insa nu este asta ambitia sa pentru jocuri, are modalitati mult mai bune si mai productive atat pentru el, cat si pentru jucatorii in sine.

Eu, unul abia astept sa incerc jocul, fiindca are un caracter unic si revolutionar in lumea jocurilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *