Google+ face eforturi mai mari

Google+ este un produs interesant al companiei gigant Google, dorindu-si a fi un rival a celei mai mari platforme de socializare din lume, Facebook. Cu toate ca este un produs Google, se pare ca acest rival nu prea a avut mare succes din moment ce nu a atras foarte multi utilizatori. In prezent insa, Google isi doreste sa imbunatateasca platforma de socializare.

Astfel, daca esti unul din utilizatorii cu cont pe Google+ de foarte mult timp dar nu ai mai folosit contul, se pare ca Google te poate atrage cu unele lucruri, astfel incat sa iti reiei activitatea. Pentru inceput, Google+ a reprezentat o alternativa mult mai buna decat ceea ce reprezinta Facebook. Reteaua de socializare Google+ trebuia sa ajunga o platforma de socializare pentru profesionisti si care sa reprezinte un rival pe masura al Facebook, Twitter si chiar LinkedIn.

Avantaje Google+

Pe langa acest lucru, Google+ avea un avantaj inca de la inceput. Daca un utilizator detinea deja un cont pe Google Drive sau Gmail, cu numai cateva click-uri, acesta isi pute crea si un oont pe Google+. Din nefericire, chiar si cei care nu sunt foarte interesati de retelele sociale pot sa isi dea seama si singuri ca Google+ nu a prea avut mare succes in randul consumatorilor de Internet.

In cadrul unui comunicat de presa se anunta ca „lansarea Google+ va fi un produs revolutionar care va reinventa lumea online. Noul Google+ va fi mult mai simplu, insa va avea o utilitate semnificativa pentru utilizatori. Va fi si mai prietenos cu telefoanele mobile- este construit pentru a fi accesat de pe web, Android si iOS, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de asistenta rapida indiferent de sistemul de operare sau de dimensiunea ecranului”. De asemenea, se pare ca noua interfata adoptata de Google+ atunci cand vine vorba de toate functiile noi, nu vor fi activate automat. Astfel, utilizatorii sunt nevoiti sa se logheze pentru cel putin odata pe Google+ pentru ca acestia sa isi ofere acordul in ceea ce priveste tranzitia pentru Let`s go.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *