Halo 5 : Guardians are beta

Halo 5 : GuardiansBeta-ul ce urmeaza sa apara pentru Halo 5 : Guardians, pentru Xbox One, este un beta real care va ajuta producatorul 343 Industries sa produca o experienta mai buna in general, potrivit directorului de dezvoltare a francizei, Frank O’Connor. Intr-un interviu cu Eurogamer, O’Connor a spus ca 343 Industries spera sa culeaga date importante din trial-ul de dinainte de lansare, in asa fel incat sutdioul poate implementa schimbari folositoare pentru produsul final.

O’Connor a spus ca vor adauga o multime de lucruri noi in Halo 5, dar vor sa vorbeasca cu fanii Halo clasici despre ceea ce face o experienta grozava Halo, si crede ca vor primi o multime de date importante de la ei. Acesta spune ca este un beta real, cateodata un beta este probabil o modalitate buna de a testa performanta pe reteaua noastra. Ei se vor uita la fiecare aspect de cum se joaca oamenii, si au o multime de timp pentru a primi feedback folositor.

Beta-ul Halo 5 : Guardians, este mai mult decat un simplu test pentru a se asigura ca serverele Microsoft nu vor ceda in ziua lansarii. Acestia incearca sa obtina cat mai multe date posibil, nu numai date de retea sau de performanta. Acestia incearca sa vada cum joaca oamenii acest joc, cum se adapteaza la noile caracteristici, cum se descurca cu noile arme. Acestia vor avea multe informatii de care sa se ocupe.

Beta-ul Halo 5 : Guardians incepe pe 27 Decembrie si puteti participa la ea, achizitionand o copie a colectiei Halo : Master Chief de anul acesta, ce include versiunile 1080p/60fps ale lui Halo : Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 si Halo 4, intr-un pachet de numai 60 de dolari. Halo 5 se lanseaza in toamna anului 2015, exclusiv pentru platforma celor de la Microsoft, Xbox One.

La E3 saptamana trecuta, am invatat ca spartanul misterios din Halo 5 : Guardians, este un soldat numit Agent Locke. Vom invata mai multe in viitor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.