Hearthstone vine cu Curse of Naxxramas

Curse-of-NaxxramasBlizzard a anuntat noul mod single-player adventure pentru jocul cu carti Hearthstone : Heroes of Warcraft. Curse of Naxxramas are loc in necropolele lui Naxxramas, ce va fi foarte familiar jucatorilor de World of Warcraft. Aici Kel’Thuzad este raufactorul suprem intr-un mediu de aventura impotriva jucatorului prin 5 aripi unice de temnita.

Expansionul adauga 30 de carti de joc noi in joc, care le primesti pentru infrangerea bossilor din aventura, care ii include pe Maexxna, Loatheb si Patchwerk. Fiecare boss are carti unice si puteri de erou. De exemplu, bossul din Plague Quarter, Heigan the Unclean, are o vraja de eruptie, ce face doua puncte de damage majoritatea minionilor ramasi si Mindpocaypse, ce cauzeaza ca amandoi jucatori sa traga doua carti si sa primeasca un cristal de mana. Completarea fiecarei aripi, te rasplateste cu o noua carte garantata, Legendary.

Intre timp, Curse of Naxxramas are propriul camp de joc unic si sunt 9 provocari de clasa unice, care, potrivit celor de la Blizzard, pune o intorsatura dificila in provocarile existente din intermediul aventurii. Daca terminati aceste provocari veti primi noi carti specifice claselor.

Blizzard va face disponibil Curse of Naxxramas pe o perioada de 5 saptamani, deschizandu-si usile aripa cu aripa. Prima aripa, The Arachnid Quarter, este gratuit pentru toti jucatorii. Celelalte aripi pot fi cumparate cu aur din joc sau cu bani adevarati. In timp ce este lansata fiecare aripa, cartile disponibile vor aparea in Arena, chiar si daca le-ati castigat din colectia personala.

Curse of Naxxramas nu are inca o data de lansare oficiala, dar stim ca va fi lansat simultan pe 3 platforme, PC, Mac si iPad. Heartstone este un joc cu carti destul de captivant si strategic, aducandu-ti aminte de yu-gi-oh si alte serii de desene animate ce s-au bazat pe jocuri de carti. Jocul este foarte bine realizat si nu trebuie sa te bazezi pe carti cumparate cu bani reali neaparat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *