Hitman GO disponibil pentru smartphone si tableta


HitmanGO_CurtainsDown
Cei de la Square Enix sunt foarte emotionati despre noul joc Hitman pe care ei si prietenii lor de la Io-Interactive il au in dezvoltare, dar dupa cum am putea sti, acestia produc alte lucruri ce au legatura cu Hitman si vor sa-si imparta planurile cu noi.

Cei de la Square Enix Montreal au muncit din greu pentru a veni cu un joc de tableta si smartphone unic, care s-ar potrivi in franciza Hitman. Acestia au avut libertate creativa totala sa exploreze acest lucru si sa vada cu ce pot veni, ceva separat de jocurile AAA care este in dezvoltare la Io Interactiv, dar ceva care sa retina esenta pentru care este cunoscut Hitman. Acesta lucru a fost foarte distractiv si s-au decis ca trebuie sa produca ceva diferit si spera ei total neasteptat.

Cate ceva despre Hitman GO

Hitman GO este un joc de strategie bazat pe ture cu piese de set randate frumos in stilul diorama. Veti naviga strategic spatii fixe pe o grila pentru a evita inamicii si sa elimini tintele sau sa te infiltrezi in locatii bine pazite. Trebuie sa te gandesti la fiecare miscare si fiecare unealta din Hitman la cere te-ai asteptat este inclusa, precum deghizari, obiecte cu care sa distragi atentia, pusca cu luneta, chiar si Silverballerele lui 47.

Au produs acest joc cu o echipa mica, ceea ce le-a permis sa dezvolte rapid si sa vina cu solutii mai usor, imbratisand stilul de dezvoltare care a fost foarte proaspat pentru ei. Acum, Hitman GO este aproape sa fie lansat, insa acestia vor sa se asigure ca functioneaza perfect inainte de a-l lansa la nivel globa.

Blogger: Cezara I.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *