Idei de afaceri cu bani putini

Probabil ca atunci cand vorbim de afaceri vorbim de ceea ce vrem noi s apunem in practica, de acele ganduri care ne fac sa credem si sa speram ca intr-o zi vom avea un nivel de trai mai bun , fata de cel prezent. Si pentru ca acest lucru sa se intample, este esential sa fim noi cei care facem un pas, daca statul nu il face.

Astfel, sunt unele idei de afaceri care au inceput ca o pasiune si care in timp au ajuns sa fie cautate de cei de peste granite, incat astazi sunt multumiti ca au dat curs propriilor vise.

Idei de afaceri romanesti

O idee de afacere pusa in practica de un bucurestean de 40 de ani a fost plantatia de goji, care s-a gandit sa devina propriul sau sef, incat a gasit cea mai buna modalitate sa o faca. In prezent, piata de goji are o larga raspandire, este intrebuintata de la medicamente, la creme si lotiuni de corp, pana la prepararea bauturilor carbogazoase.

Pentru ca este vorba de afaceri cu buget mic, atunci este vorba si de piata florilor, incat trandafirii mici si mai mari au ajuns sa fie comercializati la nivel international, nu doar local.

Pentru ca suntem un popor de oameni foarte creativ, suntem increzatori si pasionati de noutate, unii dintre noi au dezvoltat o idee de afacere care se remarca prin clopote pentru biserica. In acest fel, afacerea de familie de peste 40 de ani a ajuns la o cifra de afaceri de peste un milion de euro pe an. Proprietarii au spus ca inceputul a fost greu, dar firma a supravietuit, incat astazi vinde clopote pentru bisericile din cele mai indepartate colturi ale lumii.

Ferma de capre este o alta idee de afaceri a unei tinere juriste care a dat roba pe hainele de fermier, incat a spus ca laptele de capra a salvat-o din ghearele mortii, motiv pentru care a ajuns sa iubeasca mai mult viata de la tara decat cea de la oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *