Iesiri de weekend si mini-vacante

city breakPerioada concediului este una de distractie si relaxare. Daca unii prefera pauze mai lungi de la rutina zilnica a muncii, sunt unele persoane care indragesc city-break-urile, mini-vacantele care te deconecteaza de lumea cotidiana. Acestea iti reincarca intr-un timp scurt bateriile. In aceeasi masura acestea pot face si o gaura in buget daca au loc in mod frecvent. De aceea se impune o gestionare foarte buna a acestuia, planificarea unei iesiri rezonabile, in functie de bugetul pe care il detineti.

Iesirile de weekend pot fi planificate chiar si in extra-sezon. Fie ca vorbim de extra-sezon estival sau hibernal, in aceasta perioada costurile pentru cazare, mancare sau transport sunt la un nivel mai redus fata de tarifele percepute in plin sezon. O idee de iesire ieftina este campingul. Poti sa alegi o locatie apropiata si sa pleci impreuna cu familia sa petreci cateva zile in natura. Aceasta idee cu siguranta nu va face o gaura prea mare in buget.

Chiar daca va aflati in orasul in care locuiti, puteti sa faceti foarte multe activitati interesante in perioada weekend-ului. De exemplu, recent s-a deschis in Iasi Escape Room. Acest loc pune imaginatia la incercare, transformand incercarea de a evada intr-o adevarata aventura. Poti sa iti inviti si prietenii si sa formati o patrula potrivita. De exemplu, in aceasta perioada, la Escape Room costul intrarii este de 50 de lei, indiferent de numarul de persoane care vin, insa acesta nu trebuie sa depaseasca cifra 5. Aici puteti sa aflati mai multe legate de pret Escape Room Iasi.

Poti sa explorezi, de asemenea si imprejurimile orasului in care stai. Cu siguranta sunt lucruri pe care nu le cunosteai, sunt zone in care poate ca nu ai ajuns niciodata, si cum plimbarile sunt benefice pentru sanatate, ce mai astepti? Chiar si periferia sau orasele invecinate pot sa te uimeasca uneori.

O alta idee de detensionare, de evadare din rutina si care cu siguranta iti reincarca bateriile este o vizita la spa. Iti faci o rezervare in centrul cel mai apropiat si petreci un weekend de rasfat acolo.

Avantajul principal al acestor iesiri de weekend, al acestor mini-vacante, este faptul ca te reincarca cu energie pozitiva si vei putea incepe astfel cu forte proaspete o noua saptamana de munca. Iti ofera si timp in plus petrecut cu familia si prietenii, vei descoperi cu aceasta ocazie si lucruri si locuri noi, asa ca ce mai astepti? Pregateste-ti un bagaj usor si detaseaza-te doua-trei zile de cotidian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *