Instagrate Pro pentru site-ul tau WordPress

dev7_post-700x394Instagram a revolutionat fotografia mobila in ultimii ani si chiar dupa achizionarea sa de Facebook in 2012, popuratiatea si folosirea sa a continuat sa creasca. Comunitatea WordPress iubeste sa incorporeze fotografiile in paginile lor de internet.

Ce face pluginul ?

Folosirea simplista a lui Instagrate Pro este sa preia automatic imagini noi pe care le-ai postat pe Instagram si sa creeze un nou post pe site-ul tau cu fiecare imagine. Asta te poate ajuta sa obtii un photo blog actualizat la zi cu ajutorul tabletei sau a telefonului.

Pentru ce poate fi folosit ?

  • Photo Blog – Cand prietena mea si eu ne-am mutat, am facut un blog al familiei. Pluginul posta toate imaginile de la ea de pe contul de pe contul Instagram pe blog si imi posta imaginile mele cu un anumit hashtag. Nu mai tin minte de cand n-am mai facut un post, dar blogul continua sa fie actualizat.
  • Competitia Fotografiilor Hashtag – Foloseste pluginul sa preia imagini postate de orice utilizator cu un anumit hashtag. Posteaza fiecare imagine pe aceeasi pagina pentru a arata pozele competitorilor.
  • Promotia afacerii sau a brandului – Este foarte bun pentru promotia unei afaceri mari sau mici si promotia brandului. Daca detii o companie despre Snowboarding posteaza imagini pe pagina ta de internet cu #snowboarding sau #numelebranduluitau
  • Captura fotografiilor la nunti sau evenimente – Cand vrei sa colectionezi imagini de la un grup de oameni in timpul unui eveniment, la fel ca si prietenii tai la nunta, configurarea hashtagurilor folosite si configurarea pluginului sa posteze acele imagini.
  • Backup al imaginilor – Acest plugin iti da voie sa salvezi si sa folosesti fiecare imagine pe care o postezi in media library de la WordPress. Asta inseamna ca orice s-ar intampla cu Instagram, intotdeauna vei avea copii ale imaginilor salvate si protejate.

Acest plugin poate fi foarte util, iar daca vreti sa va faceti un fotoblog, va recomand sa-l folositi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *