Iti poti administra timpul in stil Jedi. Afla cum!

Administreaza TimpulSecretul administrarii timpului este simplu, trucuri de timp Jedi. Imagineaza-ti ca esti un maestru Jedi, numit Bob, parintii tai, desi au abilitati in forta nu au fost cei mai buni la alegerea unui nume. Iubirea vietii tale, printesa Lucia, este blocata intr-o cladire in flacari in timp ce te grabesti sa o salvezi.

Poti sa te gandesti la Lucia, ca la intruchiparea viselor tale, aspiratiile tale, ea este cel mai important lucru din viata ta.

Din pacate, inainte sa poti ajunge la ea, o armata de trupe de soc deschid focul. Fluxul de lasere ce se indreapta spre tine iti necesita atenta, daca esuezi sa te feresti de ele, esti mort. Ai putea sa te gandesti la ele ca o distragere urgenta din salvarea printesei.

Cu totii stim cum rezolva dilema eroul. Daca isi ridica privirea de la scopul sau principal, printe sa lui, atunci toate eforturile sale sunt in zadar. Acesta poate sa confrunte armata, taindu-i cu usurinta, dar numerele oamenilor din armata sunt nelimitati, si in timp ce le satisfac momentan, nu il pot decat distrage. Daca amana prea mult, printesa lui va muri.

Asa este si cu viata ta. Ai lucruri care sunt mai importante si lucruri care sunt urgente in competitia permanenta. Secretul in a-ti administra timpul este sa te concentrezi sistematic pe importanta si suprimarea urgentei. Oamenii sunt preprogramati sa se concentreze pe lucruri care necesita un raspuns imediat, cum ar fi alertele telefoanelor lor, si sa amane lucrurile care sunt importante, cum ar fi mersul la sala. Trebuie sa intorci acest lucrui, ce merge impotriva creierului tau si majoritatea societatii umane.

O lectie finala de la Jedi : ei sunt Eroi. Eroii ne inspira din mai multe motive, acestia iau decizii dificile, continua si realizeaza un lucru indiferent de ce se intampla. Dar iata un alt motiv pentru care iubim eroii. Inauntrul tuturor, stim ca avem puterea de a deveni noi insine eroi.

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *