Job-uri ciudate

Toata lumea are nevoie de un loc de munca pentru a supravietui, insa, ti-ai pus vreodata intrebarea care sunt cele mai ciudate job-uri care exista in lume? Ai studiat vreodata un poster care prezinta o oja de unghii si te-ai intrebat cum isi aleg producatorii modelele? Exista oameni in lume care au cele mai ciudate job-uri si de care probabil nu ai auzit niciodata. In fiecare zi, astfel de oameni lucreaza in spatele scenei pentru a-ti aduce tie cele mai bune informatii, cele mai bune produse alimentare, produse medicale si multe altele.

Job-uri nemaintalnite

Stilist de mancare- desertul pe care l-ai vazut intr-o reclama la TV si care ti-a facut atata pofta, nu e nimic altceva decat un rezultat al muncii unui stilist in mancare. O persoana care are un astfel de job se ocupa de aranjarea mancarii pe farfurie, astfel incat sa atraga atentia tuturor oamenilor, nu numai a pofticiosilor. Stilistii in mancare pot face ca orice farfurie sa fie irezistibila pentru consumatori.

Profesionist in stat la coada- rabdarea este o abilitate de apreciat la o persoana, insa nu poti sa iti pierzi intreaga zi doar pentru a sta la coada la platit factura de lumina. Daca iti doresti sa te scutesti de astfel de neplaceri, afla ca exista oameni specializati care pot face asta pentru tine. Insa, de ce ar plati oamenii pe cineva doar ca sa stea la o coada? Pentru un produs: indiferent ca stai la coada pentru noul iPhone sau pentru ca iti doresti sa cumperi bilete la un concert, un profesionist in stat la coada poate face asta pentru tine. Profesionistul Robert Samuel sustine ca oamenii apeleaza la serviciile lui pentru ca isi doresc sa scape de locurile aglomerate sau pentru ca au alte obligatii.

Om de stiinta in mancare- Te-ai intrebat vreodata de ce o punga de chips-uri care un gust atat de apropiat de cartofii naturali, sau de ce ciocolata ta preferata are acelasi gust de fiecare data cand o cumperi? Gustul perfect, textura si alte aspecte ale mancarii sunt produsul oamenilor de stiinta din domeniul alimentatiei. In timp ce iti savurezi desertul de inghetata, cineva lucreaza din greu pentru ca aceasta sa aiba acelasi gust de fiecare data.

Scriitor al mesajelor care se gasesc in fortune cookies- Ei bine, acesta este un job dorit de foarte multi oameni. Acesti scriitori lucreaza, de obicei, pentru o companie care face si produce fortune cookies. Iar, pe cat de importanta este producerea lor, pe atat de importante sunt si mesajele din interiorul prajiturelelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *