Knocki transforma orice suprafata intr-una functionala

Frumusetea device-urilor care ofera conexiune consta in faptul ca poti alege un telefon si poti controla cu acesta stingerea lampii, ajustarea termostatului si chiar deschiderea usii fara ca sa fie nevoie de efortul tau fizic. Cu toate acestea, se pare ca telefonul, aplicatiile de pe telefon si optiunile de pe acesta pot insemna un efort destul de mare pentru cei mai sedentari, astfel ca specialistii au dezvoltat un sistem care reuseste sa activeze anumite actiuni doar prin simpla plasare a sa pe o suprafata plana – Knocki poate face acest lucru.

Knocki

Creat de catre Swan Solutions, acesta este un dispozitiv care are o forma de disc si care poate transforma orice suprafata pe care este plasat, intr-una controlata, functionala si programabila. Ai dori ca masina de cafea sa porneasca si sa-ti faca cafeaua de dimineata doar printr-o simpla apasare a unui buton de langa pat? Se rezolva! Ce spui de inchiderea tuturor geamurilor din casa doar printr-o comanda care poti sa o dai de la masa? Si acest lucru este posibil. Iti doresti ca masina ta autonoma sa vina sa te ia de la munca? Si acest lucru va fi disponibil in cel mai scurt timp.

Astfel, dispozitivul Knocki se poate atasa de suprafete de lemn, metal, granit, marmura, gips, carton si chiar si pe suprafete din piatra, permitand ca utilizatorul sa il plaseze si pe mese, rafturi, pereti sau chiar pe frigider. Acest lucru ajuta la salvarea unei mari cantitati de timp, astfel ca utilizatorul va fi capabil sa realizeze mai multe comenzi deodata cu ajutorul unui singur dispozitiv.

Pentru a evita actiunile ”false”, Knocki are nevoie de o actiune de bataie, dupa care va fi urmata de o comanda actuala, ceea ce implica mai putin timp decat cautarea telefonului si utilizarea unei aplicatii. In plus, utilizatorul poate lovi cu piciorul masa de cafea unde este plasat dispozitivul, iar acesta va functiona in cei mai buni parametri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *