Left 4 Dead 3 si Half Life 3 in productie

Left 4 Dead 3 in productieCo-creatorul Counter-Strike, Minh Le, a spus intr-un interviu nou, ca potrivit unor „scurgeri” anterioare, ca Left 4 Dead 3 este in productie si se descurca bine. Vorbind cu goRGNtv, Le, ce nu mai lucreaza la Valve a spus ca nu ar fi nici o stire daca ar spune da.

Acesta spune ca a fost cu adevarat captivat cand a vazut asta, si a spus ca arata grozav. Acesta a adaugat insa ca s-a bucurat foarte mult de Left 4 Dead, era unul din acele jocuri care au schimbat cu adevarat industria, fiindca la acel timp nu erau prea multe jocuri co-op reusite.

Jocul original Left 4 Dead din 2008, a fost produs de Turtle Rock Studios, ce s-a desprins de atunci din Valve si lucreaza cu Xbox One, Playstation 4 si jocul de pc Evolve. Left 4 Dead 2 a fost lansat doar la un an mai tarziu, in anul 2009. Desi au aparut zvonuri despre o a 3-a continuare din serie, Valve nu a declarat nimic pe aceasta tema.

Pe langa acest lucru, in interviu, Le dezvaluie ca un alt joc foarte anticipat (Half Life 3) de la Valve este in productie si a vazut un concept art din acesta.

Acesta spune ca nu stie daca poate sa vorbeasca despre acest lucru, el sustine ca ar trebui ca publicul sa stie ca la aceste jocuri se lucreaza. Acesta sustine ca daca ar spune ca a vazut niste imagini, ca un concept art, nu ar fi o stire prea mare. Dar ar putea spune ca a vazut ceva ce arata a fi desprins din universul Half Life si ar schimba lucrurile.

Ultimul proiect al lui Le este shooter-ul free-to-play, Tactical Intervention, disponibil acum pe Steam. Nu i-a placut ideea de a face un joc video free-to-play, dar alegerea modelului de afacere nu a fost a sa, dupa cum sustine intr-un interviu recent chiar el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.