Mancarea buna te face sa te simti mai bine

Set de legumeEste o gandire rationala sa spunem ca corpurile noastre sunt alimentate de ceea ce punem in el. In timp ce majoritatea dintre noi, ne gandim ca aprtine trasaturilor noastre fizice sau modul in care arate, este important sa stii ca exista o conexiune cu mancarea cand vine vorba de stimularea starii de spirit.

Mananca verdeturile si cerealale tale
Universitatea Kuopio din Finlanda a realizat un studiu cu 2,313 barbati pentru mai mult de 10 ani si au aflat ca frunzele verzi si cerealele fortificate sunt bune pentru creierul tau.

Vitamina B 12 nu ar trebui sa fie ignorata
Studiul Universitatii Kuopio de asemenea a afisat ca lactatele, fructele de mare si ouale iti pot ajuta starea de spiriti.

Cresterea consumului de acid folic
Acelasi studiu Finlandez a aratat ca cresterea consumului de linte, spanac, fructe de padure, portocale si avocado vor avea un efect pozitiv asupra starii tare de spirit.

Portocaliu este o culoare grozava
Legumele portocalii sunt bogate in beta caroten si nu numai ca sunt recomandate pentru a mentine o vedere buna, dar sunt excelente pentru creier.

Bea ceai
Nimic nu este mai linistitor decat o cana de ceai in timpul lunilor reci ale anului. Un alt studiu din Finlanda a aratat ca 2.000 de cetateni ai Finlandei care beau ceai in fiecare zi au raportat mai putine incidente de a se simti rau si deprimati, comparat cu Finlandezii care nu beau ceai. Studiul a aratat ca teanina gasita natural in ceai te calmeaza.

Vitamina D
Nu i se spune vitamina soarelui degeaba. Majoritatea oamenilor care traiesc in parti ale lumi in care este iarna, sunt deficienti de vitamina D. De fapt, Dr. Mehmet Oz a declarat ca 100 de milioane de americani sunt deficienti in vitamina D, aproximativ 1/3 din populatia Americii, intr-un episod recent a noului sau show de la TV, numit Dr. Oz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *