Manequeen este cea mai mare  necesitate a femeilor  

 

       De-a lungul timpului, noi, femeile, am dorit sa fim independente atat emotional cat si financiar. S-au gasit fel si fel de solutii, dar domeniul videochatului s-a dovedit a fi cel mai eficient pentru femei. Cel putin pentru mine, Manequeen a insemnat o evadare din obisnuit catre confort si lux.

Fiind in cautarea unui loc de munca, am aflat de aparitia celui mai nou si profesionist studio de videochat din Bucuresti. Eu deja planuisem sa ma mut in Bucuresti, insa imi doream sa vad acest studio inainte, sa stiu exact unde ma duc. Pe site-ul lor, am avut surpriza placuta de a gasi o optiune prin care pot face un tur virtual la Manequeen. Ceea ce am vazut m-a uimit atat de tare, incat am grabit mutarea in Bucuresti, pentru a ma putea angaja mai repede la Manequeen.

Se spune ca lucrurile facute in graba strica toata treaba. Dar in cazul meu nu a fost asa, ci exact invers. De cand lucrez la Manequeen, nu am avut niciun regret ca m-am grabit in acel moment sa vin aici. In numai cateva zile lucrate in acest studio, am si uitat ca exista griji si probleme in lume. Simteam cum toate incepeau sa se rezolve de la sine si cum eu eram tot mai fericita in compania celor de la Manequeen.

Luxul a devenit la scurt timp precum aerul pe care il respiram: peste tot in jurul meu. Inconjurata de cele mai moderne si fine materiale, am inceput sa ma obisnuiesc cu acest gen de viata. Nici nu a fost greu sa fac asta, mai ales cand primeam fel si fel de cadouri din partea echipei Manequeen. De fiecare data cand aveam o noua performanta, echipa ma premia cu cate un bonus, fie el ShoesQueen, DressQueen sau PurseQueen. Sau, de ce nu, Fidelity Queen si LuxQueen.

Toate aceste bonusuri erau menite sa imi ofere o atitudine demna de invidiat. Prin cei mai superbi pantofi Musette si cele mai elegante rochii Poema, sau chiar genti Musette. Acestea erau accesoriile de care eu ma bucuram la fiecare depasire de 10, 15 sau 30 % din procente. Sa nu uit si de bijuteriile Swarovski si sedintele de infrumusetare la saloanele de lux din Bucuresti.

Toate aceste beneficii adunate, plus un salariu de peste 2.000$, mi-au infrumusetat viata si mi-au aratat ca o femeie merita tot ce e mai frumos, indiferent de orice. Fara Manequeen, nu as fi realizat asta niciodata.

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Manequeen

    […] luxoase, incat nu stiam care este cea mai potrivita pentru mine. Cert este ca toate aratau superb! Jos palaria pentru Manequeen, pentru ca dispune de un interior atat de minunat incat iti taie […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *