Masina de cusut Jack F4

Nu poti cumpara ce nu stii, asadar orice achizitie planificata vine la pachet cu o informare detaliata. Merita sa cunosti indeaproape toate detaliile ce iti pot deveni de altfel avantaje. Daca interesul tau este legat de o masina de cusut de marca Jack, astazi dezbatem situatia modelului F4. Iata despre ce este vorba.

Despre acest brand se stie cat este de puternic pe piata de profil. Are o istorie indelunga in spate, ofera varietate a tipurilor de masini produse, astfel ca investitia in masini de cusut Jack merita pentru ca un atelier sa ofere randament in productie.

Masina Jack F4

O masina de cusut liniara, cu functii multiple, un design compact si un motor multumitor – asa se poate rezuma in cateva cuvinte capacitatea acestui model. Mai detaliat, inseamna:

  • Pot fi cusute diferite tipuri de materiale, de la cele subtiri la cele de densitate obisnuita sau mai groase. Se poate trece de la textile la piele, cu ajutorul unui piciorus din dotare ce ajusteaza strapungerea acului la dimensiunea necesara. Aceasta versatilitate si adaptabilitate poate avantaja desigur intrucat se pot realiza diverse piese vestimentare la aceeasi sursa de cusut.
  • Este tipul de masina de cusut care se foloseste usor, intrucat nu vibreaza. Mare parte aici tine de servomotorul incorporat care reduce din vibratiile ce in mod normal ar fi produse. Nici nivelul de zgomot nu este unul exagerat.
  • Are un sistem inteligent ce permite economisirea de resurse. Aceasta masina consuma cu pana la 70% mai putin fata de alte modele din clasa sa. Soft-ul masinii este unul modern care ajuta din acest punct de vedere; pe termen lung asta inseamna o mai mare productie cu costuri mai mici.
  • Cusatura precisa, protectie la tensiune inalta si o usoara setare. Panoul acestei masini de cusut este intuitiv, usor de folosit si minimalist. Include de asemenea o pozitie de tip stand by.
  • Iluminare cu led pentru a facilita modul de lucru. Poate parea un aspect banal insa un astfel de detaliu face diferenta la rapiditatea cu care se aplica o cusatura pe material. Viteza de coasere se ajusteaza de asemenea, astfel ca un utilizator isi poate gasi fix ritmul la care poate cel mai bine sa lucreze.
  • Pe termen lung nu impune o intretinere greoaie. Acest tip de masina are costuri restranse, incluzand functia de auto lubrifiere ceea ce conteaza destul de mult de asemenea.
  • Viteza de coasere este de 5000 impunsaturi per minut; o singura viteza, un singur program, deci o astfel de masina este dedicata unui nivel de lucru intermediar. Utilizatorul nu trebuie sa fie de clasa experimentat sau doar amator. Deci un nivel echilibrat intre randament si mod de folosire.
  • Include accesorii de genul picioruselor diverse pentru a putea coase fermoare, tighel de asemenea.

 

Design german, ce ofera excelenta in detalii si o munca de coasere ce atinge perfectiunea – masina de cusut Jack F4 este o dotare ce se recomanda de la sine. Este disponibila pe piata de profil si in varianta reconditionata, ca o alternativa de pret mai accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *