Masini DriveClub prin microtranzactii

Driveclub masina de aurJocul de curse pentru Playstation 4, DriveClub, va include microtranzactii, in asa fel in cat poti plati pentru a debloca masini mai repede, dupa cum au dezvaluit cei de la Sony. Dar nu vei fi capabil sa schimbi bani reali pentru pachete de valuta din joc, dupa cum le-a spus celor da la IGN, directorul de joc, Paul Rustchynsky, asa ca, cantitatea de bani pe care oamenii pot s-o cheltuie este limitata. Ceea ce ofera Driveclub este mai degraba o scurtatura, spune el.

In Driveclub castigi faima (Fame), si in timp ce castigi faima, cresti in nivel. De fiecare data cand ai crescut in nivel, primesti o masina noua. Nu exista nici un fel de scamatorie, imediat ce ai crescut in nivel, primesti masina fara sa mai faci altceva. Singurul lucru pe care il poti face, este sa folosesti cateva scurtaturi.

Rustchynsky a spus ca daca vrei sa deblochezi o masina imediat, poti plati sa deblochezi acea masina imediat, dar nu este o microtranzactie consumabila. De exemplu, acesta spune ca nu permite oamenilor sa cumpere faima si sa cheltuie o multime. Ideea este daca vrei o scurtatura in a obtine anumite lucruri este exact acelasi lucru pe care l-au facut in Motorostorm RC. Asa ca daca ati jucat acel joc, veti sti ceea ce vor sa faca si in Driveclub.

Sony trebuie sa dezvaluie insa cat va costa o masina pentru a fi cumparata separat. DriveClub va include 5 tari prin care veti putea sa faceti curse, India, Chile, Anglia, Norvegia si Canada, cu 11 trasee disponibile in fiecare.

Primele din aceste regiuni vor fi disponibile in editia jocului Playstation Plus, gratuit pentru cei care se aboneaza la serviciu. Vei fi apoi capabil sa upgradezi la versiunea full la un discount, dupa o mica schimbare a regulilor, pastrati jocul pentru totdeauna, indiferent daca ramaneti un abonat Playstation Plus sau nu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *