Metro Redux pe 26 August

Metro Redux 2014Deep Silver a anuntat astazi ca Metro Redux, pachetul ce urmeaza sa apara, ce include versiunile refacute ale lui Metro 2033 si Metro : Last Light, vor fi disponibile pentru Xbox One, Playstation 4 si PC pe 26 august. Jocul vine in Europa la 3 zile mai tarziu dupa aceea, pe 29 august.

Metro Redux, ce costa 50 de dolari, contine toate DLC-urile lansate anterior pentru ambele jocuri, de asemenea si dificultatea de joc foarte grea Ranger Mode. Versiunile refacute ale lui Metro 2033 si Metro : Last Light vor fi vandute de asemenea si separat pentru console si PC ca descarcari pentru 25 de dolari fiecare. Daca deja detii Metro 2033 sau Metro : Last Light pe Steam, poti obtine versiunile refacute pentru 50 la % mai ieftin.

Noile versiuni ale lui Metro 2033 si Metro : Last Light, includ continut care nu a mai fost vazut pana acum si noi caracteristici de gameplay, de asemenea fidelitate grafica nemaipomenita. Rezolutia nu este inca cunoscuta, dar ambele jocuri vor rula la 60fps.

Cand pachetul a fost original anuntat luna trecuta, Deep Silver a explicat ca gameplay-ul a fost imbunatatit radical si acum include AI inamic avansat, lupta imbunatatita si mecanici de stealth, manuire superioara a armelor si controale mai responsive si intuitive. Grafica a fost de asemenea imbunatatita, acum caracterizand iluminare avansata, vreme dinamica, personaje mai detaliate cu animatii imbunatatite, distrugeri mai dinamice, efecte de fum, foc si particule imbunatatit.

De asemenea, in lucru sunt versiunile pachetului Metro Redux, dedicate pentru Linux si SteamOS, acestea fiind programate sa fie lansate candva in anul 2014. Deep Silver pare a avea planuri mari pentru a face fanii Metro sa se intoarca la jocurile lor de suflet, sau pentru a incerca sa-si faca o noua serie de jucatori ce vor fi placut surprinsi de ce pot sa ofere cele 2 jocuri incluse in pachet, de povestea lor, dar si de grafica iesita din comun pe care o detin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.