Mi-am gasit un salon de beauty de calitate cu ajutorul platformei Stailer

In general si nu cred ca doar eu, femeile pun un accent foarte mare pe podoaba capilara. Avem un arsenal de produse pentru par pe polita din baie, de la uleiuri hranitoare, balsam de par, creme hidratante, sampoane si nuantatoare dintre cele mai variate game.

O coafura noua, un tuns sau o vopsea poate schimba radical infatisarea unei femei, cat si a unui barbat. Chiar daca avem grija de el acasa, uneori avem nevoie sa mergem si la un salon de beauty, pentru ca mana unui profesionist nu se compara cu “experienta” unei maini dibace.

De ce sa alegi un salon de beauty cu Stailer

Pentru ca imi placea sa fiu in trend, imi schimbam culoarea la par cam odata la 2 luni. Nuanțele de roz, mov sau gri sunt cele care se poarta si in acest an. Insa, coafeza mea si-a schimbat produsele, nemaifiind atat de calitative, fapt pentru care am decis sa imi caut alt salon. Spun asta pentru ca dupa nici 5-6 spalari, culoarea parului se transforma inapoi la culoarea initiala, iar firele de par alb deja se vedeau destul de pronuntat.

Asa ca, auzisem de platforma Stailer si m-am programat la un alt salon de beauty mult mai calitativ din mai multe puncte de vedere.

Pe langa asta, i-am facut si prietenului meu o programare la salonul Cutarescu din Bucuresti cu Stailer. Programarea nu a durat mai mult de 5 minunte, pentru ca am facut-o online, fara a mai da niciun telefon. Asa ca am mers la un salonul pe care l-am ales si am ramas surprinsa de serviciile de  care am avut parte.

Un personal foarte dragut, cu experienta si care a tinut cont de nevoile mele. Toate produsele pe care le-a folosit au fost de o calitate inalta, fapt pentru care vopseaua a durat mai mult decat o luna.

Recenziile m-au convins sa ma programez cu Stailer

Pentru ca doar auzisem de Stailer, nu stiam toate detaliile necesare, insa nu a fost atat de greu sa le descopar si sa iau o decizie in favoarea mea.

Recenziile celor care s-au programat cu Stailer m-au convins ca este o platforma de calitate, prompta si un aliat de incredere atunci cand ai nevoie. In plus, pe Stailer a descoperit o lista intreaga de saloane cu servicii diferite din care pot alege.

Mai mult decat atat, poti vedea fotografii in detaliu ale saloanelor, cat si a altor lucrari, durata si preturile fiecarui serviciu in parte cat si detalii prin Google Maps pentru a gasi mai usor salonul. Vezi si mai multe detalii aici.

Pun un mare accent atunci cand vine vorba despre parul meu de aceea imi este mult mai usor sa il intretin la un salon cu specialisti in spate decat acasa. In plus, mi-am facut si un abonament, unde am parte de un rasfat lunar la salon.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite acceseaza site-ul stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.