Miniaturile Dwarven Forge strang peste 1.5 milioane de dolari

709186Cu 48 de ore ramase, noul teren de caverne miniaturale ale lui Dwarven Forge au strans peste 1.5 milioane de dolari in ultima campanie de pe Kickstarter.

Anul trecut, Dwarven Forge a aparut pe Kickstarter cu o campanie care urma sa stranga 50.000 de dolari pentru a construi teren de donjon pentru jocul de masa in miniatura. Pe 30 aprilie, campania s-a sfarsit si acestia au reusit sa stranga 1.9 milioane de dolari. Anul acesta, Dwarven Forge vor sa adauge teren de caverna miniatural pentru linia de produse realizate de mana, teren de gaming modular, iar cu 48 de ore ramase acestia si-au intrecut scopul cu mai mult de zece ori.

Tinta de 100.000 de dolari a fost obtinuta in 9 minute. Astazi, mai mult de 3.500 de donatori au donat un total de peste 1.5 milioane de dolari. Uitandu-ne la calitatea tiglei 3D, nu este nici o surpriza de ce ar fi mandru orice detinator de jocuri de masa de a scoate in evidenta aceste piese la o sesiune de jocuri.

Terenul Dwarven Forge este construit dintr-un material pe care echipa a dezvoltat-o dupa aproape un an de cercetare si teste. Poreclit Dwarvenite, materialul primeste vopseaua bine si este aproape indestructibil. Presedintele Jeff Martin al lui Dwarven Forge a aruncat niste tigle de pe un turn de 10 etaje, apoi le-a calcat cu masina, iar acestea nu erau nici macar zgariate.

Pentru a reusi design-ul cavernelor, sculptorul sef Stefan Pokorny a calatorit in cel mai mare sistem de pesteri ale lumi, pesterile Mammoth, pentru a studia mediul inconjurator personal. Martin spune ca echipa nu are planuri specifice pentru noul tip de teren din linia de produse Dwarven Forge, dar sunt multe idei pe care sa le ia in considerare.

Martin a spus celor de la The Escapist, ca reteta pentru Dwarvenite este pazita de un dragon rosu antic cu psionics.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *