Motocoasa si trimmerul – cand ai cea mai mare nevoie de ele?

Am trecut deja de momentele de nostalgie ce priveau reintrarea in drepturi a primaverii. Sezonul treburilor din gradina este in toi acum, iar tu trebuie sa te mentii in top, sa nu te lasi mai prejos si sa iti lucrezi gradina ca un adevarat profesionist.

Pe langa organizarea gradinii, cultivarea legumelor, spatiul verde din jurul casei tale trebuie sa fie cosmetizat corespunzator. Ca in fiecare primavara, dupa o iarna grea, spatiul verde are nevoie de o mana de ajutor pentru a arata fresh. Aici intervii tu, iar Bricolaj Market te va ajuta.

Cosmetizarea gazonului – primul pas spre o curte de vis!

Variatiie de temperatura din aceasta perioada au o mare influenta asupra aspectului gazonului, insa, in cazul in care tu l-ai cosmetizat deja si ai facut-o mai excesiv decat trebuia, este posibil ca temperaturile scazute din diminetile de primavara sa ti-l usuce cu totul.

Nu este de gluma cu gazonul, mai ales atunci cand rolul sau este cel de a contura aspectul exterior al locuintei tale. Exista cateva reguli pe care sa le urmezi atunci cand ii dau un refresh acestuia.

In primul rand, alege sa il tunzi cu masina de tuns iarba. Aceasta, datorita rotilor de care dispune, tunde totul la acelasi nivel, fara a exista locuri in care iarba este tunsa mai scurt sau mai lung. Bineinteles, acest lucru se aplica in curtile cu pamant drept, fara denivelari puternice ce pot ingreuna tot acest proces. Pe langa faptul ca l-ar ingreuna, multe dintre zonele cu denivelari ar putea fi atinse crud de lamele masinii, ceea ce inseamna ca ierbii ii va fi mult mai greu sa creasca din nou.

Ce rol au motocoanele si trimmerele aici?

Ei bine, datorita conceputului dupa care sunt create, motocoasele si trimmerele iti permit sa tunzi gazonul din zonele inguste, in care nu o poti face cu masina de tuns. Opteaza pentru trimmerul electric atunci cand gazonul tau se intinde pe o suprafata mai mica. Fiind electric, functionand doar daca este conectat la o sursa de curent, trimmerul nu iti permite sa te deplasezi prea departe de acea sursa.

In ceea ce priveste motocoasele, acestea functioneaza cu combustibil, benzina in cele mai multe dintre cazuri, asa ca iti permit sa le folosesti oriunde, fiind independente de o sursa de curent electric. In cadrul magazinului online Bricolaj Market regasesti motocoase de umar, cu o curea de sustinere ergonomica pentru ca intregul proces de cosmetizare a gazonului sa nu iti afecteze coloana vertebrala. Bineinteles, poti folosi motocoasa si pentru a tunde suprafete mai mari de gazon, insa trebuie sa faci pauze dese pentru ca vei obosi si nu vei mai taia iarba la acelasi nivel.

Gasesti la Bricolaj Market motocoase si trimmere de la brand-uri diverse. Toate modelele disponibile vin insotite si de garantie, ceea ce iti demonstreaza ca orice achizitie pe care o faci din cadrul acestui magazin este una calitativa, de lunga durata.

Te invit acum sa accesezi magazinul anterior mentionat si sa dai start activitatilor de primavara pentru ca spatiul din curtea ta sa se transforme intr-un decor frumos, atent ingrijit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *