Nevoia de muzica smart

Muzica este una din principalele noastre hobby-uri sau pasiuni si de cele mai multe ori ascultam muzica in derularea activitatilor zilnice, de la munca de acasa, munca de la birou, mersul cu masina si de ce nu in timpul exercitiilor fizice. Muzica este ceea ce ne defineste una din carcateristicile noastre, incat spune-mi ce muzica asculti sa iti spun cu cine te asemeni.

Din nevoia de muzica marii producatori de dispozitive tehnologice au decis sa implementeze unele din cele mai avansate tehnologii pe dispozitivele mobile si astfel au creat smartphone-urile, care au o capacitate mare de stocare a fisierelor muzicale.

iphone-5De exemplu, Apple Iphone 5S detine o memorie impresionanta de pana la 32 de GB pentru muzica si pentru aplicatii media, are o buna calitate de redare a sonorizarii muzicale si dispune de un difuzor specializat pentru astfel de actiuni. Acum muzica ta si jocurile preferate pot fi mai bine auzite daca au un astfel de telefon si stii cu siguranta ca activitatile tale iti vor parea mult mai usoare cu un mic ajutor.

HTC One este probabil cel mai elegant, cel mai fin tip de telefon creat de compania HTC, cu un mare avantaj pentru iubitorii de muzica din fiecare colt al lumii. Telefonul are difuzoare incorporate care redau cu claritate sonoritatea melodiilor si implicit are un set de casti care iti faciliteaza modul de ascultare personal. Claritatea volumulul muzicii permite ca accesarea listei de melodii sa fie foarte folositoare si utila, iar simplitatea  si finetea acestui telefon te vor face sa il iubesti.

Tot pentru pasionatii de muzica, echipa Sony a creat un nou telefon, Sony Xperia Z1 care vine cu o multine de caracteristici noi fata de predecesorul sau, iar in ce priveste redarea fisierelor audio, acesta este pe locul doi in anul 2013 ca fiind cel mai populat Walkman din lume. Calitatea inalta a redarii pieselor muzicate asteapta sa deconectezi castile si sa asculti cele mai bune piese muzicale impreuna cu prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *