O viata prospera!

strong_start_in_life-851x315Nu toti cei la care tii trebuie sa-ti sprijine deciziile

Prietenii si familia nu-ti vor sprijini intotdeauna scopurile, dar trebuie sa le urmaresti oricum. Urmareste-ti intuitia. Sa-ti urmaresti intuitia inseamna sa faci ceea ce simti, chiar daca nu suna si arata bine pentru cei din jurul tau. Numai timpul iti poate spune, dar instinctul nostru uman de rareori da gres. Chiar daca lucrurile nu ajung sa fie cum am anticipat, macar nu va trebui sa te intrebi tot restul vietii cum ar fi fost daca ai fi facut acel lucru. Asa ca nu-ti fa griji despre ceea ce crede toata lumea, continua sa traiesti si sa spui adevarul.

In cele din urma, stii ca te afli pe drumul cel bun in viata cand devii neinteresat sa te intorci inapoi de unde ai plecat, si dispusi sa faca urmatorul pas, indiferent de ce crede toata lumea.

Nu esti cine obisnuiai sa fii, dar este bine.

Ai fost ranit, ai trecut prin numeroase urcusuri si coborasuri, ce te-au facut cine esti astazi. De-a lungul anilor atat de multe lucruri s-au intamplat, lucruri care ti-au schimbat perspectiva, te-au invatat o lectie si ti-au fortat spiritul sa cresti. Pe cand trece timpul, nimeni nu ramane la fel, dar unii oameni iti vor spune ca te-ai schimbat. Raspunde-le spunandu-le „Bineinteles ca m-am schimbat, despre asta este viata. Sunt tot o fiinta umana, dar putin mai puternica decat cat am fost vreodata in trecut”

Ceea ce poti face mai bine se schimba de la o zi la alta

Intotdeauna ofera ce ai mai bun. Realizeaza ca acest lucru o sa se schimbe in mod repetat.

Sub orice circumstanta, incearca sa dai ce ai mai bun in momentul de fata si vei evita sa te judeci singur si sa regreti. Tine minte ca nu conteaza ce se intampla, poti intotdeauna sa fii cel mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *