Oferta de nerefuzat pentru marturiile de nunta

Nuntile sunt pline de distractie si de bucurie, de emotii pozitive si de iubire, in toata perioada cand se desfasoara, zi si noapte. Pe langa toate pregatirile care sunt efectuate pentru ziua cea mare, si invitatiile de nunta sau marturiile reprezinta niste lucruri fara de care nunta nu poate fi completa iar oaspetii nu vor fi de deplin satisfacuti.

Marturiile de nunta in concordanta cu tematica

Cu decoratiile frumos coordonate si asortate intre ele referitor la tema evenimentului, unul dintre cele mai asteptate aspecte ale planuirii unei nunti este reprezentat de marturiile de nunta atragatoare si distractive, care sunt destinate invitatilor. Fie ca se rezuma la o simpla nota de multumire asezata in fata locului persoanei in cauza, in functie de culoare, de design si de textul imprimat, aceste materiale sunt special concepute si gandite pentru a incanta pe fiecare om prezent la masa si la petrecere.

Multe cupluri prefera ca marturiile de nunta alese sa fie formale, si totusi atractive, si respectand culorile temei principale a nuntii. Multe targuri de nunti ofera printre serviciile acestora si modele de favoruri pentru invitati, asadar o oferta pentru marturii nunta tot poate sa incante si sa delecteze preferintele unui cuplu de viitor miri. Tot ceea ce trebuie avut in vedere este tematica principala a evenimentului si gama de culori care va fi folosita in preponderenta.

Stilul marturiilor ales in functie de evenimentul de nunta

Daca este vorba despre o petrecere fabuloasa de toamna, atunci o serie de marturii de nunta cu motive aramii, aurii sau ruginii, cu frunze, bomboane colorate in nuante tomnatice, dar si mini-buchetele de flori asortate, pot constitui idei minunate de cadouri pentru invitati. Exista unele nunti spectaculoase, care au meniuri de lux si decoruri si mai somptuoase, insa in cadrul carora se uita cu totul de marturiile de nunta. O mare greseala!

Este un detaliu ce, totusi, trebuie avut in vedere, pentru ca felul in care se simt oamenii dragi si cunoscutii aflati la acest eveniment este important pentru reusita integrala a nuntii. Pentru a incanta invitatii care pun o piatra la temelia casei cuplului proaspat casatorit, acestia merita sa primeasca mici atentii care sa ii incante cu originalitate si eleganta. Asadar, daca se doreste o receptie placuta si cordiala de nunta, ar trebui ca pe masa cuplurilor invitate sa se afle mici cadouri amuzante si chiar emotionante, care sa aminteasca de fiecare data de evenimentul frumos la care au participat la un moment dat.

Diverse tipuri de marturii de nunta pentru invitati

Marturiile de nunta reprezinta mereu niste daruri interesante pe care oaspetii abia asteapta sa le regaseasca pe mesele la care sunt asezati. Oamenii stiu ca va exista cate ceva frumos si pentru ei acolo unde vor sta, si de aceea asteptarile lor nu trebuie sa fie inselate. Cu siguranta, ideile de favoruri comestibile sunt tot mai intalnite la evenimentele de acest gen, de aceea nu se vor invechi vreodata.

Aceste marturii sunt delicioase, aspectuoase si pot fi selectate in functie de tematica nuntii. Mai mult de atat, nici nu costa prea mult, mai ales daca este vorba despre o cantitate mai mare. Pentru mirii cu simtul umorului bine dezvoltat, marturiile de nunta pot si fi mai originale de atat. Elementele comice, cum ar fi suporturile pentru poze cu figurine haioase cu mire si mireasa, brelocurile cu fete zambitoare sau etichetele cu mesaje distractive, pot scoate orice nunta din tiparele formalitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *