Ce piese si elemente auto cauti in mod special la centrele de dezmembrari

Deja stim ca la centrele de dezmembrari auto putem gasi diverse piese, accesorii si elemente auto, la preturi cu mult mai accesibile. Culmea, chiar daca sunt la mana a doua sunt mai bune decat cele aftermarket. Ideea reconditionarii sau a oricarei reparatii auto este de a mentine nu doar starea buna a masinii, cat si un aspect pe masura. Iar de la dezmembrari sunt cu mult mai multe sanse sa poti sa faci asta, cu un buget modic.

Primul lucru pe care il vei face este sa cauti unde anume poti gasi o piesa anume care te intereseaza, conform cu modelul si marca masinii tale. Trebuie sa stii ca nu ar trebui sa te lasi descurajat de distante, pentru ca si astfel de activitati sunt raportate la cerintele moderne. Altfel spus, daca esti din Suceava si cauti dezmembrari VW Craiova dai de Wolcar si acest centru poate trimite produsul dorit la tine, prin curierat. Vei fi mai increzator in aceasta metoda si pentru ca orice piesa comandata va fi mai intai de toate testata pe bancul de lucru si apoi trimisa. In plus, primesti 3 luni de garantie.

Ce cauti la un centru de dezmembrari

Te poti interesa in general despre elementele electrice, de caroserie, piese de motor si nu numai. Printre cele mai frecvente cereri se refera la:

Capote sau aripi – de cele mai multe ori incidentele din parcari si nu numai lasa urme, la propriu. Aceste parti ale masinii sunt adesea indoite, oricat de groasa ar fi tabla. Capota si/sau aripile sunt elementele pe care ai sanse sa le gasesti fix in nuanta dorita, la centrele de dezmembrari.

Bara de protectie si de aceasta data vorbim de mici accidente, din vina conducatorului auto si nu numai. Se intampla adesea ca in parcare sa iti gasesti masina lovita. Ei bine, bara de protectie o vei comanda si ulterior vopsi, iar costurile celor doua operatiuni sunt deja destul de mari. La centrele de dezmembrari ai sanse sa gasesti bara de protectie fix pentru masina ta; nici nu se va observa ca a fost schimbata.

Embleme, manere, poate chiar trapa, volanul si multe altele le poti de asemenea inlocui alegand variantele de la centrele de dezmembrari. Acceseaza vw-dezmembrari.ro si descopera portofoliul de produse pentru masina ta – sunt disponibile piese pentru Ford, Skoda, Seat, Audi si multe alte marci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *