Programează-te online la stiliști în materie de hair & beauty – Stailer te ajută!

stailer

Noua modalitate de a-ți rezerva locul la saloanele de înfrumusețare este aici! Te poți programa foarte ușor prin intermediul platformei Stailer. Stailer este locul în care găsești mii de saloane de înfrumusețare și hairstyliști din toată țara. Acestea sunt disponibile pentru femei și pentru bărbați, oferindu-ți posibilitatea de a-ți rezerva locul la data și ora la care dorești. Programează-te online la unii dintre cei mai buni stiliști în materie de hair & beauty!

Saloanele de înfrumusețare de pe platforma stailer.ro te așteaptă pentru a te programa rapid și simplu. Ai la dispoziție peste 40 de orașe din România unde poți rezerva locul, iar saloanele se regăsesc într-un număr de peste 1000. Așadar, vei găsi cu siguranță un salon cu locuri libere la ora și data necesare. 

Frizerii, coafoare, saloane de manichiură sau de întreținere corporală îți oferă șansa de a te programa online în cadrul lor, fără să fie necesar să suni la recepție. Poți face o programare la un barbershop Galati sau la un salon de remodelare corporală în Zalău. Totul este posibil în cadrul platformei Stailer!

Ce trebuie să faci pentru a te programa?

Ai două modalități pentru care poți opta în vederea obținerii unei programări. Poți folosi aplicația Stailer sau site-ul. Aplicația poate fi descărcată gratuit pe telefon sau tabletă, din cadrul magazinelor digitale precum App Store, App Gallery sau Google Play. 

Următorul pas este să îți creezi un cont pentru a avea mai multe beneficii. Crearea lui se face în doar câteva minute, iar mai apoi poți da startul programărilor. Pentru a obține o programare trebuie să alegi în primul rând genul tău, apoi serviciul de care ai nevoie, în al doilea rând data și ora la care vrei să te programezi. În câteva secunde îți va fi afișată o altă pagină cu rezultatele, conform căutărilor tale. 

Din rezultatele afișate, poți alege salonul la care să te programezi. Ai la dispoziție mai multe detalii despre fiecare salon în parte, detalii referitoare la preț, locația exactă sau fotografii cu lucrările hairstyliștilor. 

Anulează programarea dacă nu se mai potrivește cu planurile tale!

Evenimentele neprevăzute pot apărea oricând, atât în cazul clienților, cât și în cel al hairstyliștilor. Dacă te afli în postura de client și a apărut ceva care nu poate fi amânat, poți anula cu ușurință programarea. Intră în contul tău și anuleaz-o sau te poți reprograma în altă zi. 

Hairstylistul va fi informat despre faptul că nu mai poți ajunge, iar în acest fel va fi eliberat un loc pentru un alt client. Tot în acest fel poți obține și tu o programare la data și ora dorită, în cazul în care un client este deja programat. Citeste aici mai multe detalii despre noua platformă stailer.ro. 

Dacă totul decurge conform planurilor și vei putea merge la salon, ai posibilitatea de a seta remindere care să îți amintească de programarea efectuată. Din contul tău poți seta intervalul orar la care să fii informat despre faptul că programarea se apropie.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.