Remake-uri ale jocurilor video clasice

wolfenstein2lumea jocurilor video devine prada a aceleiasi boli in care a cazut Hollywood in anii recenti cu rebooturi continue, remake-uri si rehashuri? In ultimul timp am avut copilaria distrusa, stampilata si scuipata de filme precum Total Recall, Robocop si Karate Kid murdarindu-le memoriile si facandu-ne sa jelim dupa anii 80, in care creatorii filmelor puneau in majoritatea partilor, povestea si ocazional cantitati masive de violenta, inaintea efectelor special, acum se intampla la fel si cu jocurile video de calitate din copilaria noastra?

2014 vede rehashul, update-ul si aducerea in secolul 21 a catorva din jocurile noastre favorite din copilarie cu Wolfenstein : The New Order, noi jocuri caracterizandu-l pe Abe din clasicul Abe’s Oddysee si o noua versiune al lui Carmageddon, toate fiind lansate recent sau pe cale de a fi lansate. Marea intrebare este, ne vor face aceste versiuni actualizate a jocurilor clasice sa vrem sa ne jucam pe televizor sau ne vor surprinde placut?

Wolfenstein

Lansat original in anul 1981, Castle Wolfenstein a fost un joc de action-adventure shooter bazat pe stealth lansat pentru Apple 2 inainte sa-si gaseasca calea catre MS-DOS, Atari si Commodore 64. Acest joc a inspirat jocul Wolfenstein pe care majoritatea oamenilor il cunosc si il iubesc in zilele noastre, Wolfenstein 3D, care a fost lansat la un deceniu dupa primul joc.

Carmageddon

Inspirat din filmul clasic din anul 1975, avandu-l in prim plan pe Sylvester Stallon, Death Race 2000, jocul de curse Carmageddon din 1997 a fost diferit fata de orice joc. Castigai fiecare cursa luand steagul, stricand celelalte masini sau ucigand pietonii din nivel. Dupa cum era de asteptat, a fost mai degraba un joc controversat, si la fel de iubit pentru faptul ca puteai sa calci oameni cu masina, acel tip de violenta care a atras multi oameni in seria de jocuri Grand Theft Auto in zilele noastre.

De aceea remake-ul jocurilor pot fi reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *